Pierre Thomas nem lesz a Texans játékosa

A Houston Texans-nak Arian Foster ágyéksérülése miatt sürgősen szüksége van egy running backre de a fő kiszemeltjükkel nem sikerült megállapodniuk.

A jelenleg 30 éves szabadügynök futó Pierre Thomas szerdán ellátogatott a Texans edzésére de a New Orleans Saints korábbi running backjének ügynöke Lamont Smith elárulta, hogy nem fognak megállapodni a csapat vezetőségével.

Thomas nem az az igásló típus akit minden downnál pályán lehet tartani de a passzjáték szempontjából a liga legjobbjai közé tartozik. 3745 futott yardot és 2608 elkapott yardot szerzett az eddigi 8 éves pályafutása során. Emellett pedig fontos kiemelni, hogy a tavalyi szezonban is 4.9 yardot átlagolt futásonként és 8.4 yardot elkapásonként.

Alfred Blue és Chris Polk mellé mindenképpen szükségük lesz még játékosra így tovább kell keresgélniük a szabadügynökpiacon.

A szakértők véleménye szerint BenJarvus Green-Ellis lehet a Texans következő célpontja. Ez valóban logikus lépés lenne mert a futót kitűnően ismeri a csapat vezetőedzője Bill O'Brien. Az edző még offensive koordinátorként dolgozott együtt a futóval a New England Patriots csapatánál.

(nfl.com, Fotó: espn1420.com)