Benjamin minden kétséget eltörölt

Mindenki a wide receiver Kelvin Benjamin-ról beszélt az edzőtábor kezdete előtt. Túlsúlyos? Képes lesz egészséges maradni?

Ezek a hangok most elhallgattak.

Ehelyett mindenki arról beszél, mennyire dominánsnak néz ki Benjamin élete második edzőtáborában.

Az elkapók edzője, Ricky Proehl úgy gondolja, a kérdések Benjamin súlyáról és combhajlítójának állapotáról, ami hátráltatta az OTA alatt, csak feltüzelte a korábbi első körös pick-et, aki el akar hallgattatni minden kételkedőt.

"Abszolút." mondta Proehl. "Csak egy éve dolgozom Kelvin-nel, de ismerem őt elég jól. Az emberek nem értik - de ő egy büszke ember. Abból meríti a legtöbb büszkeséget, amit csinál. Ez fájt neki - meghúzta a combhajlítóját, majd meghúzta a másikat az OTA alatt. Keményen dolgozik, és nagyszerű akar lenni."

Miután 1008 yardot és kilenc touchdown elkapást szerzett újoncként, Benjamin fantasztikusan jó fizikai állapotban érkezett az edzőtáborba, azzal a szándékkal, hogy még jobb legyen 2015-ben.

Eddig jó úton halad.

"Azt hiszem, ez egy jó tapasztalat volt számára. Egy bántó tapasztalat." mondta Proehl a kihívásokkal kapcsolatban, amikkel Benjamin az OTA során találkozott. "Megjelölték. Nagyszerű formában érkezett - leadott egy csomó súlyt. Megmutatja, hogy miért ő az első számú elkapó. Ő jelent mindent, amit szeretnél a széleken és örülök, hogy itt van nekünk."

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: charlotteobserver.com