Beharangozó - Panthers vs. Bills

Ez nem a győzelemről és a vereségről szól - ez arról szól, hogyan játszod a játékot.

A vezetőedző Ron Rivera szeretné, ha a Panthers Buffalo-ból a győzelemmel a kezében térne haza a péntek esti, Bills elleni előszezon nyitó meccsről, de inkább arra összpontosít, hogy visszatérjen egy egészséges csapat, amelynek oka van örülni annak, amit tettek.

"Az egyenletesség jobban számít, mint bármi más - odamegyek, folyamatosan mozgatom a labdát és folyamatosan jól védekezek." mondta Rivera. "Szeretnék egy pár drive-ot hét vagy nyolc játékból valamint egy pár 3&out-ot a védelemtől. Erre van szükség - nem tudom, hogyan lehetséges ez az első meccsen - de következetesnek kell lenni."

Rivera korábban folyamatosan azon dolgozott, hogy létrehozza a gyöztes szemléletet. De az uralkodó NFC South bajnok - kétszer is - számára most a végeredmény nem feltétlenül fontos.

Csak ne mondd ezt az irányító Cam Newton-nak, azok után, hogy példátlan magatartással csinálta végig a felkészülést a 2015-ös szezonra január óta.

"Meg akarjuk nyerni." mondta Newton. "Ez a meccs sem más, mint bármely más meccs."

Newton azon képessége, hogy befolyásolja az eredményt, korlátozott lesz. Rivera szerint a cél Newton és a kezdök számára, hogy játszanak az első negyedben, mielőtt átadják a helyüket a tartalékoknak, akik harcolnak az életért.

"Különösen a második és a harmadik csapat srácai kapnak lehetőséget, hogy játszanak." mondta Rivera. "Sok srác fog kapni lehetőségeket, különösen a wide receiver poszton. Valamint a defensive end Charles Johnson sem játszik, ott lesz egy csomó srác."

Johnson (vádli) egyike azoknak, akik valószínűleg nem játszanak, ide tartozik még a defensive tackle Star Lotulelei (láb) és a támadó falember Amini Silatolu (vádli). Rivera elmondta, szintén óvatos néhány sráccal, mint a cornerback Bene Benwikere és a defensive tackle Kawann Short, akik a közelmúltban tértek vissza edzeni a sérülések után.

Akik játszanak, elsősorban el akarják kerülni a sérülést, de természetesen ez többről szól.

"Azt hiszem, a legfontosabb dolog számunkra, hogy játszunk gyorsan, együtt." mondta a center Ryan Kalil. "Mi már csináltunk néhány jó dolgot ebben az edzőtáborban, de a legtöbb  ellenőrzött helyzetekben volt. Izgalmas lesz, és már alig várom, hogy lássam, hogyan megy ez élőben és spontán."

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu