Preseason week 1 - Giants 10-23 Bengals

Nem sikerült jól az idei bemutatkozás, a New York Giants vereséget szenvedett vereséget a Bengals otthonában.

Persze ellenfelünk előrébb tart és nincs még ok a pánikra, de nagy munka áll még együttesünk előtt.

Az első csapat támadó egységétől nem sokat láthattunk, egy first downra futotta Manningék erejéből.

Persze megijedni nem kell, szinte mindig hasonló játékot látunk az előszezonban Eli-tól. Irányítónk a következőket mondta:

"Élesebbnek kell lennünk, van még hova fejlődnünk. Erre való a preseason, hogy felismerjük mely területeken kell javulnunk." 

Összességében az offense legjobbja talán Orleans Darkwa volt, aki 9 kísérletből 52 yardot és 1 touchdownt ért el. Nagy harc lehet a 4-dik RB helyért, hiszen Akeem Hunt is remekelt, volt egy 70 yardos visszahordása. A támadófaltól jobb játék kell, nem tudták kellőképp megvédeni játékostársaikat, az pedig már most látszik, hogy a John Jerry-Marshall Newhouse kettősnek nem kellene a kezdőben lennie. Coughlin elmondta, hogy nemcsak az OL jobb oldalának, hanem a teljes csapatrésznek javulnia kell.

A védelem néha csúnyán megégett a futójátékoknál. Összességében sokkal jobb játék kell tőlük is. ozitívum volt azért itt is, Trevin Wade interceptionje szép volt. A cornerback akár az 53-as keretbe is beférhet majd. Erre azért is nagy esélye lesz, mert Mykkel Thompson kidőlt a teljes szezonra. Ötödik körös választottunk achilles ín szakadást szenvedett, így 2015-ben biztosan nem léphet pályára. Landon Collins, Jayron Hosley és Trumaine McBridbe szintén idő előtt kiállni kényszerült, de a hírek szerint nem súlyos a sérülésük.

Egy biztos, valóban komoly munkára van még szükség. A Bengals rendszeres playoff résztvevő volt az elmúlt időszakban, mi pedig a Super Bowl győzelem óta nem voltunk rájátszásban. Hasonló összképre lehetett számítani, az offense biztosan javulni fog, de kezdetben a védelemben biztosan problémák lesznek kezdetben.

bejegyzesgiantsbanner.jpg

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu