Derek Anderson hosszabbított a Panthers-el

Az irányító Derek Anderson kétéves szerződés hosszabbítást írt alá, így a Carolina csapatában marad a 2017-es szezon végéig.

A 11 éves veterán korlátlan szabad ügynök lett volna a 2015-ös szezon után.

"Izgatott vagyok. Itt lenni a játékosokkal, az edzőkkel és a menedzsmenttel - minden szuper." mondta Anderson. "Ez nem volt kérdés számomra."

"Derek stabilitást ad az irányító pozíciónak, mint tartalék, és hatalmas a bizalmunk felé. A tapasztalata és veterán vezetői tapasztalata fontos a QB-teremben és az edzőknél. Vigyázunk egy veterán játékosra, akinek nagy szerepe van abban, amit építünk." mondta a vezetőedző Ron Rivera.

Az egyik legmegbízhatóbb tartalékként az NFL-ben, Anderson két meccsen kezdett 2014-ben a sérült Cam Newton helyett, és mindkettőt megnyerte a Tampa Bay Buccaneers ellen. A hat meccsen összesen 701 passzolt yardot és öt TD-t dobott, interception nélkül.

Anderson négy meccsen játszott 2013-ban, de nem volt passz kísérlete. 2012-ben a statisztikája 4/4, 58 yard volt, miután 2011-ben, az első Carolina-i szezonjában nem volt passz kísérlete.

Anderson a Panthers csapatához egy Arizona Cardinals-ban és öt Cleveland Browns-ban eltöltött év után érkezett.

"Egy csomót beleadtam. Folyton készülök, és a szerepem ebben a csapatban nagyon fontos számomra." mondta Anderson. "Szeretem a futballt. Szeretek kint lenni és segíteni a srácoknak, bármilyen módon is tudom, segíteni ezt a csapatot, bármilyen módon is tudom."

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu