A Bucs szerződtette Joe Hawley-t

A Tampa Bay Buccaneers edzőgárdája George Warhop menesztése helyett folytatja a kapálózást. És ezúttal az Atlanta Falcons egykori centerét adta a szezonnyitó után a keretéhez, Joe Hawley-t.

Hisz a gárda rémes leszereplése után a szezonnyitón, nyilvánvalóan mélységi játékost kell adni a támadófalhoz, majd aztán össze-vissza forgatni benne a játékosokat gondolom, ahelyett, hogy megtanítjuk nekik kinek melyik játékost kell felvennie blokkolni adott szituációban… teljesen egyértelmű.

Joe Hawley hatalmas erősítés lesz a Bucs számára. Nyilvánvalóan azért vágták ki már az előszezon során Atlantából is, mert titkon szerették volna ha minket erősít, főleg tavalyi térdsérülése után. A hatodik profi évét kezdő veterán azonban három éven keresztül játszott új támadó koordinátorunk Dirk Koetter rendszerében, és így talán már nyernek egy kis értelmet a dolgok.

A szurkolók haragja leginkább Evan Smith-szen csapódik le, amikor a támadófal közepén keresik a bűnöst. Illetve az elrontott labdafeladások atyját. Azonban Hawley nem helyettesíteni érkezik ide, csak mélységet adni a pozíciónak. Már szerződésének aláírásával kiszorította a keretből Eric Kush-t.Na az meg kicsoda, ugye? Hisz ő ki is került az 53 fős keretből. Hawley egyébként jobb oldali guardként is bevethető. A 2010-es szezonban 12 meccset is ebben a pozícióban játszott le.

A játékos két évre írt alá, és 5,75 millió dollárt tartalmaz szerződése.

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com