Mi történt a héten Oaklandben

Múlt héten végre eljött az a bizonyos vasárnap amire már hosszú hónapok óta vártunk de sajnos nem kényeztettek el kedvenc csapatunk játékosai. Verséggel rajtoltunk és sajnos több kezdőjátékosunk is megsérült a mérkőzésen. Derek Carr, Charles Woodson és Nate Allen sem tudta befejezni a találkozót.

Irányítónk már a második negyedben kiszállt amikor egy futás végén megsérült az ujja. A vizsgálatok kiderítették, hogy mégsem olyan súlyos Carr sérülése mint ahogyan azt előzetesen gondolták és jelen állás szerint pályára fog lépni a hétvégi Baltimore Ravens elleni mérkőzésen.

Carr-nál rosszabbul járt veterán Charles Woodson. A 38 éves védőnk válla sérült meg és a vizsgálatok szerint 1-2 mérkőzést kell majd kihagynia. A jelentések szerint tegnap már edzésbe állt de csak limitált edzésmunkát végzett. A Ravens elleni még biztosan hiányozni fog.

A legrosszabbul az idei offsasonban szerződtetett Nate Alen járt. A vizsgálatok bebizonyították, hogy a safetynek elszakadt az oldalszalag a térdében ami miatt végül visszatérő sérültlistára tette a Raiders. Allen nyolc hét múlva léphet újra pályára és hat hét múlva állhat újra edzésbe.

A két kieső safety miatt muszáj volt szerződtetnünk és a csapat választása a szabadügynök Taylor Mays-re esett. A védőt augusztus 25.-én már leszerződtettük egyszer de szeptember 5.-én a végső keretszűkítés során megváltunk tőle. Egyéves, 745 ezer dolláros szerződést kötöttünk vele.

May mellett még egy korábbi játékosunkat is újraszerződtettük CJ Wilson személyében. A defensive tackle kétéves, 2.8 millió dolláros szerződést kötött a Raiders-el.

A sérülések és a szerződtetések mellett még távozott az egyik játékosunk is. Dez Bryant sérülése miatt a Dallas Cowboys-nak szüksége volt egy elkapóra és elvitték a 2013-as Draft hetedik körében kiválasztott játékosunkat Brice Butler-t. A receiver ellenértékeként egy jövő évi kondícionális picket kaptunk.

(nfl.com, Fotó: sportsworldreport.com,bleacherreport.com)