NFC North Power Rankings - 1. hét

Power Ranking NFCMáris itt a második hét, nézzük ki milyen helyről várhatja az újabb összecsapást.

A csoportból csak a Packers tudott nyerni a múlt héten, most mivel megint lesz csoportrangadó ismét lesz legalább egy győztes. Persze ha nem lesz döntetlen. A csoporton belül viszont óriásiak az erőkülönbségek.

* a csapatok előtt szám jelzi, hogy a divízióban (NFC NORTH) hányadik helyen van a jelenlegi forma alapján, zárójelben pedig a liga helyezést láthatjátok.

1. Green Bay Packers (1.) +1

Nelson nélkül is bajnokesélyesek, ezt már a Bears viszonylag sima legyőzésével mutatták meg. Az elején még fej fej mellett haladt a két csapat, de a Packers a végén bedarálta a Chicago-i csapatot.

Az első körben meglepetésre vereséget szenvedő és most minden bizonnyal javítani akaró Seattle Seahawks lesz az ellenfelük a második játékhéten, nem ígérkezik könnyű találkozónak egyik fél számára sem.

2. Detroit Lions (22.) -4

A csoportban előrébb létek, de a ranglistán jócskán estek. A San Diego ellen 21:10 -re is vezettek mégis hagyták, hogy a California-i csapat 5 pontot rájuk verjen a meccs végére.

Csoportrangadó, méghozzá a Minnesota-val. Mindkét csapat vereséggel kezdett, de a Lions talán annyival van előrébb, hogy nem csak 3 pontot bírt összekaparni a meccsen. Akár vízválasztó is lehet a meccs, megmutathatja ki merre indul.

3. Minnesota Vikings  (24.) -7

Gyenge teljesítmény és vereség a 49ers ellen. Az első héten nem jöttek be a dolgok …

A Lions elleni meccs nem lesz könnyű a második héten, mivel a Michigan-i csapat úgy vesztett az első körben, hogy akár nyerhettek is volna. Még egyszer ugyanazt a hibát nem követik, nem követhetik el. A Minnesota számára égető fontosságú a győzelem, de a pályán ezért most alaposan meg kell harcolni.

4. Chicago Bears (28.) -1

Egy ideig partiban voltak, majd jött a már jól ismert Bears és a végén sima vereség. A Packers-nek nem bírtak ellenállni Cutler-ék.

Az Arizona önbizalom növelő győzelmen van túl a Saints ellen, így valószínű a Bears 0-2 -es mérleggel fog állni a második játékhetet követően. Nem látom bennük azt, hogy itt esélyesek lennének még úgy sem, hogy ők vannak otthon.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com