Austin Seferian-Jenkins-nek 4-6 hetet kell kihagynia

Hatalmas csapás érte a Tampa Bay Buccaneers csapatát. Ugyanis a szezont kiválóan kezdő tight endre, Austin Seferian-Jenkins-re hosszabb kihagyás vár.

ASJ a vasárnapi New Orleans Saints elleni találkozó harmadik negyedében sérült meg.

Egy a gólvonalnál történt játék során sérült meg a válla. És előzetes orvosi vizsgálatok alapján 4-6 hetet kell majd kihagynia a játékosnak.

Szomorú ez számunkra hisz jelenleg Austin Seferian-Jenkins a vezető elkapója a csapatnak. És ahogy tavaly is, úgy idén is egy sérülés akadályozza majd egy ígéretesen induló szezonban. A tight end két meccsen 139 elkapott yarddal rendelkezik, és 2 TD is van a neve mellett. Ugyan a blokkolási technikáján még dolgoznia kell, de mivel az egész holtszezonban ezzel foglalkoztak, mondhatni meg is lett az eredménye, és e téren is komoly fejlődéseket mutat. ASJ azon kevés tight end közé tartozhat a ligában, akiknek mindkét képessége egyaránt rendben van. És a liga legjobbjaival említhetnék idővel akár egy lapon.

Seferian-Jenkins sérülésével a Bucs ismét aláírt a szintén tight end, Cameron Brate-tel, de valószínűsíthető, hogy a pályán majd Brandon Myers-t láthatjuk a legtöbbet ebben a pozícióban.

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com