NFC North Power Rankings - 2. hét

NFCN Power Rankings_1A csoportban csak a Vikings és a Packers tudott nyerni és javítani mérlegén a többiek 0-2 -vel állnak.

Csak a várt eredmények születtek az NFL 2. játékhetén. A Packers és a Vikins is nyert, ezzel javítva pozíciójukon, míg a Lions és a Bears egyaránt vereséget szenvedtek.

Első szám: csoportban elfoglalt hely | Első zárójel: a ligában elfoglalt hely | Második zárójel: mérleg | Zárójelek utáni rész: előző héthez képest a változás

1. (1.) Green Bay Packers (2-0) 0

A Green Bay Packers a SNF meccsen a Seattle Seahawks együttesét látta vendégül a Lambeau Field-en és végül meg is nyerték a meccset. Még mindig a bajnokság egyik fő esélyesei, nem tudni ki tudja majd legyőzni őket.

Maradnak otthon és hétfő este majd a Kansas City Chiefs együttesével feszülnek egymásnak. Itt is a Packers az abszolút esélyes, beírhatjuk a 3-0 -t?

Következő ellenfél: Kansas City Chiefs (1-1)

2. (16.) Minnesota Vikings (1-1) +8

Nagyon jó mérkőzésen, nagyon jó teljesítménnyel sikerült megverni a csoportellenfél Detroit Lions együttesét. Passzjáték lehetett volna kicsit több is, de Peterson majd 200 kombinált yardja ezt „feledtette”.

A héten a San Diego Chargers érkezik, akik az első heti jó eredményük után legutóbb kikaptak a Bengals-tól. Ez mindig egy jó összecsapás, még ha csak „szökő évente” van is. Ez a találkozó szintén egy küzdős meccs lesz mindkét csapat számára, nem lehet megmondani ki az esélyesebb.

Következő ellenfél: San Diego Chargers (1-1)

3. (24.) Detroit Lions (0-2) -2

Egy pillanatig sem voltak esélyesek a Minnesota ellen, sem a támadásaik, sem pedig védekezéseik nem vezettek olyan eredményre, hogy esetleg megszorongassák a Vikings csapatát. Két vereséggel nem jó kezdeni, így a Lions-nak mindenképp javítania kell.

Ez viszont nem lesz egyszerű, mivel a Peyton  Manning vezette Denver érkezik Michigan-be. Nem valószínű, sőt szinte biztos, hogy nem ezen a meccsen kezdi el gyűjtögetni a győzelmeiket a hazaiak

Következő ellenfél: Denver Broncos (2-0)

4. (32.) Chicago Bears (0-2) -4

Jay Cutler lesérült, na nem mintha ő lenne a megmentő a szeles városban, de azért mégiscsak a kezdő irányító. Az Arizona rendesen átgázolt rajtuk mind a 48 ponttal. A Bears talán az idei év eddigi legszerencsétlenebb és legrosszabb csapata. Még a Jaguars és az Oakland is nyert már meccset, pedig ők ilyenkor még nem szoktak.

Egy másik 0-2 -es mérleggel álló csapathoz, a Seattle Seahawks-hoz látogatnak majd vasárnap. Valószínű a nyugati-parti csapat sem akarja 0-3 -al indítani a szezont, pláne azután, hogy tavaly és tavaly előtt is még Super Bowl játszottak vagy épp nyertek. A meccs után Bears 0-3.

Következő ellenfél: Seattle Seahawks (0-2)

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com