Adrian Peterson is back!

Adrian Peterson ismét a régi. Az idei offseasonban elég sokszor szóba került a Minnesota Vikings running backje és főként csak különböző kérdéseket tettek fel vele kapcsolatban.

A gyermekbántalmazási ügye lezárult, majd nem akart csatlakozni a csapathoz, távozni akart, majd edzésbe állt és a végén már 2.500 yardos szezonról álmodott.

A szakértők pedig mindent elkezdtek megkérdőjelezni és a legnagyobb kérdés az volt Peterson-nal kapcsolatban, hogy vajon milyen formában fog visszatérni.

A Vikings nem küldte pályára az előszezonban és a San Francisco 49ers ellen csak 31 futott yarddal zárt. A találkozó után ismét jöttek a szakértők és megkérdőjelezték az edzői stáb döntését, hogy miért nem játszatták Peterson-t az előszezonban.

Véleményük szerint formába kellett volna hozni a korábbi MVP-t és egyesek jóslata szerint silány szezon vár AP-re.

Nos a második mérkőzésen a Lions ellen 134 futott yardot, a Chargers ellen pedig 126 futott yardot és 2 futott touchdownt szerzett.

"Könnyebbnek éreztem a lábaimat és ezen segítenek az egész heti gyakorlások de jól érzem magam. Jól érzem magam. Fejben is rendben voltam és igen, úgy gondolom, hogy visszatértem." - nyilatkozta Peterson.

(nfl.com, Fotó: twincities.com)