NFC North Power Rankings - 3. hét

Power Rankings3Kezd szétszakadni a csoport, míg az első kettőnek nagyon megy a játék, addig a 0-3 -as csapatok katasztrófálisak.

Jövünk fel, mint a talajvíz. Ez nagyon jó, hiszen számunkra amúgy is ez volt a cél, mármint a jó teljesítmény és a pozitív mérleg.

Első szám: csoportban elfoglalt hely | Első zárójel: a ligában elfoglalt hely | Második zárójel: mérleg | Zárójelek utáni rész: előző héthez képest a változás

1. (1.) Green Bay Packers (3-0) 0

A Chiefs ellen sok pontot kaptak, de azért a 38 szerzett pont igen meghatározó. Rodgers elengedhetetlen ennél a csapatnál, nélküle talán nem itt tartanának.

A San Francisco-nál az első hét után elfelejtettek focizni és sorra szedik be a vereségeket. Most a Packers ellen sem ők az esélyesek és akkor enyhén van fogalmazva.

Következő ellenfél: San Francisco (1-2)

2. (11.) Minnesota Vikings (2-1) +5

A védelem dominanciájával meglehetősen könnyed győzelmet arattunk a San Diego együttese ellen. A futójáték és a védelem rendben volt, de Teddy játéka kicsit javulhatna.

A negyedik héten a Denver Broncos csapata következik. A Peyton Manning vezette csapat veretlenül áll a szezonban, de eddig nem hoztak meggyőző sikereket, eddig csak egy labdabirtoklásnyi különbséget tudtak kidolgozni a meccs végére. A meccs kétesélyes, ha a támadóink is felemelkednek a védők szintjére, akkor meg is lehet a győzelem.

Következő ellenfél: Denver Broncos (3-0)

3. (27.) Detroit Lions (0-3) -3

Bár nem engedték, hogy a Denver nagyon elverje őket, egy pillanatig sem forgott veszélyben a Broncos sikere a Lions ellen.

A Seattle végre nyert és most a nyeretlen Lions-al csapnak majd össze. Stafford-ék nagyon rosszul kezdték a szezont, senki nem ezt várta. A Seahawks ellen akármi is lehet, két nem épp csúcsformában lévő csapat játszik majd.

Következő ellenfél: Seattle Seahawks (1-2)

4. (32.) Chicago Bears (0-3) 0

Az már mindent elmond a teljesítményükről, hogy minden drive végén puntolásra kényszerűltek és a Seahawks kinullázta őket. Nem is kell ezt nagyon túlmagyarázni.

Javítani talán most sem fognak, ugyanis a zsinórban kettőt nyerő Oakland Raiders ellen játszanak és nehéz dolguk lesz. Azzal meg, hogy Jared Allen-t elpasszolták a Panthers-hez nem az erősödés útján indultak meg.

Következő ellenfél: Oakland Raiders (2-1)

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com