Meskó Zoltán könyve - Nyeremény

mesko_konyvborito.jpgAz NFL első kézből

Meskó Zoltán elhozta nekünk Amerikát és a világ leggazdagabb sportbajnokságát.

Az első könyv hétfőn talál gazdára!

Sok levélváltás, több Skype-beszélgetés és megannyi érvelés előzte meg azt a napot, amikor Meskó Zoltán rábólintott arra a felkérésre, hogy Magyarországon, magyarul, a magyar NFL-rajongók számára jelentesse meg önéletrajzát.

mesko_3.jpg

A New England Patriots, a Pittsburgh Steelers és a Cincinnati Bengals korábbi puntere bevallotta: bár mindvégig hízelgő volt számára a megkeresés, és azt is örömmel konstatálta, hogy egyre nagyobb tábora van az amerikai futballnak hazánkban, őt végül a felesége beszélte rá a könyv megírására, mondván, jó lesz majd a történetét lapozgatni évtizedek múlva…

Meskó életútja ráadásul mindenki számára tanulságos lehet, amit azzal ért el a szerzőpáros (a sportoló gondolatait Bálint Mátyás, a Nemzeti Sport vezető szerkesztője rendezte könyv formába), hogy valamennyi témánál igyekeztek a lehető legmélyebbre ásni és a néha fájdalmas, olykor humoros emlékeket is őszintén kitárgyalták – a szöveg olvasása közben döbben rá az ember, hogy ebben a kötetben valóban nincsenek tabuk. A főszereplő kendőzetlenül vall a máig fájó new england-i kirúgásáról, és mindezt olyan stílusban meséli el, hogy az olvasó úgy érzi, őt fosztották meg az álmától. Rajta keresztül megismerhetjük az igazi Tom Brady-t és Bill Belichick-et, s többek között az is kiderül, hogy meglepte-e a Patriots öltözőjét, amikor a csapat egyik legjobbját, Aaron Hernandezt különös kegyetlenséggel elkövetett, előre megfontolt emberölés miatt életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték…

mesko_1.jpg

A sort hosszan lehetne folytatni, amit azért nem tennénk, mert még kihagynánk valamit. Ezt a hibát ugyanakkor egyetlen NFL-rajongó sem engedheti meg magának!

Meskó Zoltán elhozta nekünk Amerikát és a világ leggazdagabb sportbajnokságát. Most minden kiderül – első kézből. 

A kötet megrendelhető az Alexandra Online webáruházban vagy megvásárolható bármelyik Alexandra Könyvesboltban.

Interjú Faragó Richarddal, a Sport Tv műsorvezetőjével a Könyvjelző Magazin legújabb számában a Meskó-könyvről és az NFL-ről.