NFC North Power Rankings - 4.hét

Power Rankings4Bár vereség lett a Denver ellen, még mindig tartjuk a helyünk a csoportban és még mindig benne vagyunk a TOP15-ben is.

A Packers továbbra is veretlen, míg a Lions továbbra is nyeretlen a csoportban, de a mezőny így is két részre szakadt.

Első szám: csoportban elfoglalt hely | Első zárójel: a ligában elfoglalt hely | Második zárójel: mérleg | Zárójelek utáni rész: előző héthez képest a változás

1. (1.) Green Bay Packers (4-0) 0

Elég simán túlléptek a San Francisco csapatán, nem volt nehéz dolguk. Az első helyen stabilan állnak, komoly kihívó még nincs.

A Rams mindig képes meglepetést okozni erős csapatok ellen, most talán a Packers-t is meglephetik, de még így is a hazai pályán játszó Green Bay az esélyes.

Következő ellenfél: St. Louis Rams (2-2)

2. (12.) Minnesota Vikings (2-2) -1

Sajnos nem bírtunk el a Denver-el, de nem volt vészes a játékunk. Jobban oda kell koncentrálni, kihasználni a bye week-et és újult erővel nekimenni a soron következő 12 meccsnek.

Bye Week

Következő ellenfél: –

3. (30.) Detroit Lions (0-4) -3

Esélyük lett volna a Seahawks ellen, de bírói ténykedés miatt ez meghiúsult. Joggal lehetnek felháborodva a játékosok, edzők és szurkolók, ez csúnya volt a játékvezetéstől.

Bár a Rams ellen kikapott az Arizona, de a Lions-t simán bedarálhatják. Michigan-ben a 0-5 -os mérleg elkerülése a cél, de nehéz lesz ezt megvalósítani ezen a héten.

Következő ellenfél: Arizona Cardinals (3-1)

4. (31.) Chicago Bears (1-3) +1

Egy mezőnygóllal verték a Raiders-t, ez azért mindent elmond. A  Bears-nek ez csak pillanatnyi fellángolás volt, hogy ne 0-16-al fejezzék be a szezont, mondjuk 1-15 sem jobb.

A Chiefs a következő ellenfél, mely ugyanolyan mutatóval, de legalább magabiztosabb játékkal rendelkezik. Hazai siker lesz ezen a meccsen, ja a meccs Kansas City-ben lesz.

Következő ellenfél: Kansas City Chiefs (1-3)

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com