NFC North Power Rankings - 5.hét

Power Rankings5A bye week miatt nem kerültünk közelebb a csúcshoz, de ami késik nem múlik.

A Chicago eredményben már javult, a Packers továbbra is verhetetlennek bizonyul, mi visszatérünk a bye week-ről, a Lions pedig továbbra is kilátástalan helyzetben.

Első szám: csoportban elfoglalt hely | Első zárójel: a ligában elfoglalt hely | Második zárójel: mérleg | Zárójelek utáni rész: előző héthez képest a változás

1. (1.) Green Bay Packers (5-0) 0

Továbbra sincs ellenszere a Wisconsin-i együttesnek, Rodgers-ék töretlenül mennek előre. A Rams sem bírt útjukat állni, a 24:10-es győzelem simának mondható.

A jól kezdő, ám azóta szinte összeomló San Diego Chargers együttesének nem lesz egyszerű a játék a Lambeau Field-en. A Packers akár már most behúzhatja az újabb “W”-t.

Következő ellenfél: San Diego Chargers (2-3)

2. (13.) Minnesota Vikings (2-2) -1

Mivel meccset nem játszottunk, így nem sok minden történt velünk.

Egy hét pihenő után megújult erővel vághatunk neki a következő 12 meccsnek. Elsőnek mindjárt a rossz passzban lévő Chiefs jön Minnesota-ba, akiket kötelező legyőzni.

Következő ellenfél: Kansas City Chiefs (1-4)

3. (25.) Chicago Bears (2-3) +7

Egy ponttal múlták felül a Kansas City Chiefs együttesét, egy cseppet sem lettünk okosabbak. És pontosan ez az, ami miatt Chicago-ban is kétségek között vannak.

A csak vereséggel álló Detroit otthonába látogatnak, ahol akár döntetlenre is menthetik a mérlegüket a pocsék szezonkezdés után, de azért talán a Lions is beleszól majd a meccsbe.

Következő ellenfél: Detroit Lions (0-5)

4. (32.) Detroit Lions (0-5) -2

Ennél mélyebbre nem igazán lehet süllyedni. A Lions egyetlen nyeretlen csapatként tengődik a ligában. Legutóbb a Cardinals pofozta ki őket, nagy jövőt nem jósolunk neki.

A Bears már nyert kettőt, de mivel a Chicago-i csapat sincs a toppon. Ezen a meccsen talán meglehet a Lions első sikere. Vagy mégsem?

Következő ellenfél: Chicago Bears (2-3)

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com