Allen játszani fog holnap

Jared Allen visszatér egy kihagyott meccs után és kezdeni fog jobb oldali defensive end-ként a Panthers csapatában vasárnap a Philadelphia Eagles ellen. Defensive end társai segítenek helyettesíteni a sérült defensive tackle Dwan Edwards-ot.

Allen, aki a Chicago Bears csapatától érkezett a múlt hónap végén, nem utazott el a Panthers csapatával a 6. héten a Seattle Seahawks elleni meccsre, de felépült a hátsérüléséből, és a keret tagja lesz a Sunday Night Football mérkőzésen.

"Nagyon keményen dolgozott, hogy fenntartsa a kondícióját, így nem hiszem, hogy az egy hét szünet fájni fog neki." mondta a vezetőedző Ron Rivera pénteken. "Volt egy nagyon jó hete a visszatéréshez. Jó volt látni."Allen, aki NFL aktív játékosia közül a legtöbb sack-et szerezte, lelassult egy sérülés miatt, amit az első Panthers meccsén szedett össze a 4. héten. Rivera mit szeretne látni Allen-től most, hogy egészséges?"Harminc, harmincöt jó snap és egy pár irányító siettetés." mondta Rivera ", és egy pár játék a line of scrimmage mögött, legyen az sack, irányító ütés vagy negatív yardos tackle."

A defensive end Kony Ealy és Wes Horton várhatóan a defensive tackle poszton szerepel majd pár snap erejeig, helyettesítve Edwards-ot, aki boka sérülést szenvedett a Seattle elleni meccs elején. Edwards is aközött a négy játékos között van - együtt a linebacker Shaq Thompson-nal (térd), a tight end Richie Brockel-el (combhajlító) és az offensive tackle Daryl Williams-el (térd) - akik biztosan nem játszanak, miután nem edzettek a héten.

"Kony és Wes forogni fognak a passz játékok során." mondta Rivera. "Már eddig is így volt egyébként, de most Dwan kiesésével még több lehetőséget kapnak."

A linebacker A.J. Klein és a cornerback Teddy Williams befejezte az agyrázkódás utáni protokollt csütörtökön és valószínűleg játszanak, miután teljes mértékben részt vettek az edzésen pénteken. Klein kihagyta a Seattle elleni meccset, míg Williams a speciális csapatban sérült meg a Seahawks elleni meccsen.

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: panthers.com