Az OT Williams edzett; a LB Thompson közeledik a visszatéréshez

A rookie offensive tackle Daryl Williams visszatért az edzésekhez szerdán, ez volt az első edzése, mióta térdsérülést szenvedett a szezonnyitón.

"A trénerek jó munkát végeztek velem, ügyeltek arra, hogy a megfelelő időben legyek a pályán." mondta Williams. "Jól érzem magam. Folytatom a kondicionálást. Egy kicsit ideges voltam, de miután kaptam egy pár játékot, egyenesbe jöttem."

A vezetőedző Ron Rivera-nak is tetszett, amit látott Williams-től.

"Daryl sokat dolgozott. Ez jó volt látni." mondta Rivera. "Nagyon szépen mozgott mindenfelé. Most az a lényeg, hogy otthonosabban érezze magát a pályán és legyen magabiztos. Csak egy idő kérdése, hogy készen álljon a keretbe kerülésre."

A rookie linebacker Shaq Thompson, aki térdsérülést szenvedett a Seattle ellen a 6. héten, nem edzett, de egyénileg dolgozott az oldalvonal mellett a trénerekkel. Rivera optimista, szerinte Thompson képes lesz részt venni a csütörtöki edzésen.

"Dolgoztak vele az oldalvonalnál, csinált tolást és húzást, irányváltást és kitörést." mondta Rivera. "Remélhetőleg jól érzi majd magát holnap, és adunk neki egy esélyt arra, hogy az edzőpályán legyen, aztán meglátjuk, hogy alakul."

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: charlotteobserver.com