NFC North Power Rankings - 10. hét

Power Rankings10Egyedüli elsőként az NFC NORTH élén a Vikings, elég sok ideje nem fordult elő ilyesmi.

Kőkemény meccs jön a Vikings számára, az ősellenség Packers látogat a TCF Bank Stadium-ba. A Lions verhető, a Chicago nem igazán verhető ellenféllel csatázik ebben a körben.

Első szám: csoportban elfoglalt hely | Első zárójel: a ligában elfoglalt hely | Második zárójel: mérleg | Zárójelek utáni rész: előző héthez képest a változás

1. (5.) Minnesota Vikings (7-2) 0

Kissé könnyed siker az Oakland ellen, nem pont erre számítottunk a meccs előtt. Peterson újabb rekordot állított be, a csapat egyelőre szárnyal.

Jön a #BorderBattle az NFL-ben, azaz itt a Packers-Vikings összecsapás ideje. Nem szabad magunk elbíznunk, kettőzött erővel kell játszanunk a sorozatban háromszor vereséget szenvedő Packers ellen, hogy továbbra is meglegyen az első hely a csoportban, na meg persze így a rájátszást érő hely is.

Következő ellenfél: Green Bay Packers (6-3)

2. (8.) Green Bay Packers (6-3) -2

Sorozatban harmadszor maradtak alul aktuális ellenfelükkel szemben, mindent elárul a Packers jelenlegi teljesítményéről, hogy most az akkor 1-7 -es mérleggel álló Lions tudta őket legyűrni.

A csoport élén álló Vikings otthonába látogatnak és a megjelenő cikkek alapján, olyan mintha már előre a kifogásokat keresnék a vereség miatt. Valóban ennyire rossz a helyzet Wisconsin-ban?

Következő ellenfél: Minnesota Vikings (7-2)

3. (25.) Chicago Bears (4-5) +3

A Rams csapatát meglepetésre legyőzték, így már negyedik sikerük is meglett a szezonban. Feljövőben a Chicago?

A Broncos lesz az eheti ellenfelük, nem lesz könnyű meccs. Még úgy sem, hogy tudjuk Manning nem lép pályára, helyette a csereirányító, Osweiler fog a Denver-ben passzolgatni.

Következő ellenfél: Denver Broncos (7-2)

4. (32.) Detroit Lions (2-7) 0

Azért egy kis mázli is kellett a második győzelemhez idén. A Packers-t gyakorlatilag nem ők, hanem a Packers maga verte meg, de a “W” így is a Lions-hoz kerül.

Láttuk a Viikings-tól, hogy az agyonistenített Carr és Coopers sem verhetetlen. Nem feltétlenül a Lions az esélyes, sőt talán messze is van ettől, de ennek ellenére kihozhatnak egy jó meccset belőle.

Következő ellenfél: Oakland Raiders (4-5)

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com