A Vikings hazai pályán nem bírt a Packers-el

RegSeason Game11, Packers-Vikings2Nagyon nagy várakozás előzte meg a Packers-Vikings találkozót, amely aztán nem úgy alakult, mint ahogy azt elképzelte megannyi Vikings fanatikus.

Derbihangulat, mókus a pályán, vadászgépek a stadion felett, minden volt, amit csak eltudtunk képzelni.

Jókora, majdnem 5 perces drive-al mi nyitottuk a meccset, de pontszerzésnek még a közelébe sem értünk. Nem úgy, mint az ellenfél, akik szintén 5 percesre nyújtották az első támadássorozatukat. Mason Crosby révén 42 yardos mezőnygóllal a vezetést is megszerezték.

Itt még megvolt a tűz, ami a meccs végére teljesen eltűnt. 3 Peterson futás után, aki ezen a meccsen nem hozta élete formáját, a leggyengébb futóteljesítménnyel rukkolt elő. Szóval a 3 Peterson kísérlet után Teddy végre kicsit hosszabb játékot próbált meg és be is jött. Kyle Rudolph 47 yardos elkapásával meg is volt a fordítás. Walsh természetesen kihagyta az extra pontot, végül nem ezen múlott a vereség.

A félidőig Crosby révén a Green Bay fordítása meg is lett, sőt Rodgers Cobb-nak adott 10 yardos TD passzával 10 pontosra növelték előnyüket a vendégek.

Az egyik nyerőembere a Packers-nek egyébként a kickere, Mason Crosby lett, aki egymaga 16 pontot szerzett csapatának, és ami több, mint az amit a Vikings ért el.

Nem tudjuk, hogy miért nem küzdöttünk jobban, az elején sajnos nem éltünk a lehetőségekkel és nem jöttek a pontszerzések, a meccs végére ez meg is bosszulta önmagát.

A harmadik negyed úgy kezdődött, mint ahogy a második véget ért, vendég pontszerzéssel. Ezúttal is Crosby volt eredményes.

Sokáig nem történt érdemleges, mígnem a negyed vége előtt kevesebb, mint 3 perccel Peterson megszerezte újabb futott TD-jét a szezonban. Legalább ez összejött neki, ha a 100+ yard nem.

Nem volt sokáig öröm, Rodgers-ék újabb hatpontost csináltak, ráadásul a kétpontos kísérletet is hozták.

Esett még egy újabb Crosby mezőnygól, amivel kialakult a 30:13 -as végeredmény.

Nem pont ezt vártuk, de valahogy nem sikerült megvalósítanunk azt a pályán, amit akartunk.

A héten az Atlanta Falcons-hoz látogatunk, akik a legutóbbi játéknapon képesek voltak kikapni a Colts ellen úgy, hogy az egész meccsen ők vezettek.

7-3 a mérleg, nincs mit szégyenkezni, kellett ez a pofon, mert őszintén, talán kicsit belepuhultunk a sikerekbe.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com