A borzasztó teljesítménynek vereség lett a vége

RegSeason Game13, Seahawks-Vikings2Nem erre számított a nagyérdemű, mikor vasárnap kilátogatott a Seahawks-Vikings összecsapásra az NFL aktuális játékhetén.

Nem jó előjelekkel vágunk neki a rövid hétnek, hiszen a Seattle Seahawks alaposan helybenhagyta a Minnesota Vikings együttesét és végül 38:7 arányban felülmúlta őket.

Már a meccs elején nem úgy nézett ki, hogy itt a hazaiak fognak nyerni, pláne mikor beindult az alapos bírói ténykedés. Nem nagyon akarja az ember gyomra bevenni azt, hogy kell olyan csapatokat nyomni, akik eddig jók voltak, de most kicsit alábbhagyott a lendületük. Elég alattomos ez a dolog, mert ennyi erővel meg lehetne mondani a csapatnak, hogy bármit csináltok úgyis a másik fog nyerni. Oké, lehetnek ebben költői túlzások, de ugye senki sem vak, mindenki látta mi folyik egyes meccseken. Nem csak a mostani eset volt az egyetlen.

Mindezeken felülemelkedve nem feltétlenül a túlzott bírói szerepvállalásnak tudhatjuk be 4. vereségünket idén. A 38 bekapott pontot elég nehéz úgy megmagyarázni, hogy ne tűnjél értetlennek.

A meccsen jobban játszott a Seahawks és felőrölték a játékainkat. Mindezt bizonyítja, hogy Peterson csak 18 yardot tudott futni és a csereként beállt Asiata és McKinnon is 17 összyardra voltak képesek. Teddy sem tündökölt, mindössze 118 yardot és 1 interception-t tudott felmutatni a meccsen, harmatgyenge. És most lehet, hogy ellenségeket, de legalább ellenérzőket szerzek, de tegye már fel a kezét, aki Bridgewater-ben látja a jövőnket. Nem hinném, hogy sok ilyen van. Persze kimondani senki nem merné, de szíve mélyén simán cserélné őt.

A védelemből túl hamar kiesett két meghatározó játékos, amivel nem igazán tudtunk mit kezdeni a szünet előtt túl gyorsan kaptuk a pontokat. Csak az mentett meg minket a totális leégéstől, hogy az idén teljesen eltűnt Cordarrelle Patterson 101 yardos kickoff return TD-t ért el.

Egyszerűen nem voltak értelmes támadásaink, sorra jöttek az olyan hívások, amitől az ember haja az égnek állt. Turner ma (is) nagyon melléfogott ezekkel a play-ekkel. Mondtátok, hogy jobban be kellene vonni az elkapókat, de amíg a passzig sem sikerül eljutni nem is tudom, miről beszélünk.

Egy tény, ekkora zakót 1980 óta nem kaptunk hazai pályán.

Mindegy, túl kell lépni ezen a meccsen, ráadásul nagyon gyorsan, mert alig 4 nap és itt a Cardinals elleni meccs, akik szintén nem egyszerű ellenfél.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com