Rájátszásba jutott az Arizona Cardinals

Az Arizona Cardinals hazai pályán 23-20-ra legyőzte a Minnesota Vikings együttesét, ezzel biztosította helyét az NFL rájátszásában.

Hiába Bridgewater karriercsúcsot jelentő 335 passzolt yardja és 1 TD passza, hiába Peterson karrierjének 100. TD-je a Vikings a labdavesztések miatt a mérkőzést is elvesztette.

9 biztos pontot bukott el így a Vikings, mert mindegyik labdavesztés bőven a mezőnygóltávolságon belül történt. Az meg, hogy 3 ponttal nyert a hazai csapat, igazán dühítő ebben a tudatban.

Volt pár szép játékuk és volt pár alaposan benézett védekezésük is, amik alaposan megbosszulták önmagukat, gondolok itt az első Cardinals TD-re, mely 65 yardos passzjátékból született.

A találkozó csak az utolsó másodpercekben dőlt el, a vendégek már mezőnygól távolságban voltak - egy rúgással egyenlíthettek, míg egy hatpontos góllal (touchdown) nyertek volna -, ám ekkor Dwight Freeney, az Arizona 14. szezonját taposó 35 éves védője a földre vitte Teddy Bridgewatert, a Vikings irányítóját, ráadásul a labdát is megszerezte a kezéből.

Az összecsapáson Carson Palmer, a hazaiak irányítója két TD-passzt adott, a mostani alapszakaszban pedig már 31-nél jár, ezzel Kurt Warner klubrekordját adta át a múltnak. A Vikings futója, Adrian Peterson pedig karrierje 100. TD-jét ünnepelhette.

A 8 siker mellé jött az 5. vereség is, amivel már nem mi vezetjük a csoportot, de a rájátszási remények meg vannak még, csak épp hozni kell a következő két meccset.

A sorozatban hetedik sikerét arató Arizona így 11 győzelemmel és két vereséggel áll, előbbivel klubrekordot állított be.

Végeredmény:
Minnesota Vikings 20:23 Arizona Cardinals

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com

és Sport 365 Az online sportújság

Fotó: vavel.com, thevikingage.com,scoopnest.com