Benwikere lábtörést szenvedett

A cornerback Bene Benwikere-nek eltört a bal lába a második félidőben a vasárnapi 38-0-ás győzelem során a Falcons elleni meccsen.

Benwikere, aki a Carolina nickel corner-e, négy egymást követő meccsen volt kezdő Charles Tillman helyén, aki egy térdsérülés után lábadozik.

A vezetőedző Ron Rivera azt mondta, Benwikere "több mint valószínű" a sérült tartalék listára kerül.

"Lesz majd egy lehetőségünk, hogy meglátogassuk (a vezérigazgató) Dave (Gettleman)-el és a személyzetével valamint az edzőkkel, de tennünk kell majd valamit." mondta Rivera. "A következő pár nap nagyon kritikus lesz Peanut számára és ez befolyásolhatja a döntést."

Benwikere minden meccsen játszott eddig és második helyen áll a csapatban kilenc levédekezett passzal.

"Ez kemény. Bene egyre jobb játékos. Ő egy kulcsfontosságú eleme a védelemnek." mondta a safety Kurt Coleman. "Imádkozok érte, de tudom, hogy mi van ebben az öltözőben. Megvannak a srácok, akik a helyébe lépnek, és játszanak a hátralevő meccseken."

Benwikere kiesésével Tillman, Josh Norman, Cortland Finnegan és Teddy Williams a maradék corner az aktív keretben. A safety Colin Jones, aki jelentős időt töltött a nickel poszton, ágyék sérülést szenvedett a vasárnapi meccsen, és nem is tért vissza.

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: scout.com