NFC North Power Rankings - 14. hét

Power Rankings14A Packers átvette a csoport vezetését, nagyot kell a Vikings-nak játszania, ha előzni akar.

A Vikings és a Packers megy a rájátszás helyekért és valószínűleg a Wild Card körben össze is kerülnek. A Lions és a Bears készülhet a következő idényre.

Első szám: csoportban elfoglalt hely | Első zárójel: a ligában elfoglalt hely | Második zárójel: mérleg | Zárójelek utáni rész: előző héthez képest a változás

1. (7.) Green Bay Packers (9-4) +1

Elég simán átléptek a Cowboys együttesén, nem igazán tanúsítottak nagy ellenállást a Texas-i srácok.

Az Oakland reményeink szerint okoz némi fejfájást a Packers-nek, sőt az lenne a legjobb ha le is győznék őket. Ki tudja, a Denver-t már sikerült a múlthéten.

Következő ellenfél: Oakland Raiders (6-7)

2. (12.) Minnesota Vikings (8-5) -5

A sok labdavesztés miatt nem sikerült győzelemmel hazatérni Arizona-ból, annak ellenére, hogy a csapat mindent megtett. 

A következő meccsen a Bears-t fogadjuk, mondanom sem kell, hogy kötelező a győzelem, hogy a Giants elleni meccsre rendesen fel tudjunk pörögni.

Következő ellenfél: Chicago Bears (5-8)

3. (24.) Chicago Bears (5-8) -1

Szoros meccset játszottak a Redskins ellen, csak egy mezőnygólnyi volt a különbség. A rájátszásba semmiképp nem kerülhetnek már be, így mostantól indul a felkészülés a következő szezonra.

A Vikings egyértelműen a rájátszásra hajt, így a Bears egy mindenre elszánt csapathoz utazik a hétvégén, elvileg sima hazai győzelem várható.

Következő ellenfél: Minnesota Vikings (8-5)

4. (29.) Detroit Lions (4-9) 0

A Rams ha nem is gálázva, de legyőzte a Lions-t, így a Michigan-i csapat biztos, hogy negatív mérleggel zárja a szezonját. Igaz, ennél talán nagyobb bajok is vannak a Motor City-ben.

A Saints nem a legjobb szezonját futja idén, de a nemrég berobban futó, Tim Hightower még okozhat meglepetést a Lions védelmének a hétvégén.

Következő ellenfél: New Orleans Saints (5-8)

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com