Akeem Spence IR listára került

A Bucs IR listára tette a defensive tackle Akeem Spence-t, ezzel egyidőben pedig felkerült a gyakorló csapatból a running back Mike James.

Bár már tudtuk, hogy Spence nem fog részt venni a találkozón. Most már azonban az is kiderült, hogy véget ért számára a szezon. Spence már a felkészülési időszak óta sérüléssel bajlódik, és ez rányomta a bélyegét egész szezonjára.

Már akkor megsérült a háta. IR listára került, műtét is várt rá, valamint ezzel együtt is az alapszakasz hetedik hetén tudott csak visszatérni. Akkor ugyan azonnal kezdőjátékos lett, és a Bucs futás elleni védelme abszolút liga elsővé is javult a nyolcadik héten. És ha nem is övé a munka oroszlánrésze, de azért Spence-nek is van ehhez némi köze.

Most a játékos bokájával van gond, ami a Szentek elleni találkozón sérült meg. Múlt héten a Rams ellen nem is játszott, elutazott ugyan a csapattal, de csak az oldalvonalról figyelte az eseményeket. Mára már azonban véget ért a számára a szezon. Mindez 11 szereléssel, és egy sack-kel.

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com