Ismét csapat nélkül maradt a korábbi Super Bowl hős

A Pittsburgh Steelers tegnap bejelentette, hogy elküldte wide receiverét Jacoby Jones-t. A felszabadult helyre a gyakorlócsapatból a safety Ross Ventrone-t szerződtette a csapat.

A jelenleg 31 éves játékost november elején igazolta le a Steelers és nem elkapóként hanem speciális egység játékosként számítottak a szolgálataira.

Jones-r a 2007-es Draft harmadik körében választotta ki a Houston Texans és öt évig állt a csapat alkalmazásában. Ezt követően a Baltimore Ravens játékosa lett és 2013 februárjában Super Bowl nyert a csapattal. A döntőben nagyon jól teljesített és sokak véleménye szerint Joe Flacco helyett Jones-t kellett volna megválasztani a mérkőzés MVP-jének.

Az idei szezont azonban már a San Diego Charges-nél kezdte, kétéves 5.5 millió dolláros szerződést kötött a csapattal de novemberben megváltak tőle. Két nappal később csatlakozott a Steelers-hez.

A Colts elleni mérkőzésen két fumbleja volt ami miatt tartalék kick returnerré és harmadik számú punt returnerré minősítették vissza. A Steelers játékosaként 6 punt visszahordásból 19 yardot, 9 kick returnből pedig 220 yardot szerzett.

Jones már a tavalyi szezonban sem villogott de az idei alapszakasz egyenesen katasztrofálisan sikerült a számára. Egyetlen elkapása sem volt és jelenleg nehéz elképzelni, hogy bármelyik csapat edzőtáborát is sikerrel venné a következő előszezonban.

(nfl.com, Fotó: steelersgab.com, post-gazette.com)