Ginn és Coleman játéka kétséges

Az elkapó Ted Ginn Jr. (térd) és a safety Kurt Coleman (láb) játéka kétséges a vasárnapi alapszakasz záró meccsen a Tampa Bay Buccaneers ellen.

Ginn, aki a Panthers legjobbja 10 touchdown elkapással, nem edzett a héten. Coleman, aki a csapat legjobbja hét interception-nel, korlátozott munkát végzett csütörtökön és nem edzett pénteken.

Coleman-t, aki csak néhány snap-et hagyott ki egész szezonban, a másodéves safety Tre Boston helyettesítené a kezdő keretben.

"Ha elveszítjük (Kurt-öt), megpróbálok biztos lenni abban, hogy nem is nagy dolog, biztos lenni abban, hogy meg tudom csinálni, amit tavaly is, amikor pályára léptem." mondta Boston, aki öt meccsen kezdett újoncként. "Készen állok. Láttam a videót. Elégedett vagyok azzal, ahogy felkészültem."

A futó Jonathan Stewart (láb) és Fozzy Whittaker (boka) is kihagyja a meccset.

"Még jobb lett, de nem eléggé." mondta a vezetőedző Ron Rivera Stewart-ról, aki a harmadik egymást követő meccsen fog hiányozni. "Kitennéd ennek most, vagy nem? Őszintén szólva, nem, nem tenném. Remélhetőleg visszakapjuk a jövő héten egy kis időre. Fozzy-nak szüksége van még egy hétre azelőtt, mielőtt bármit is kezdünk vele."

Whittaker hiányzása miatt, ahogy Rivera mondta, a running back Brandon Wegher, a fullback Mike Tolbert és Joe Webb fog forogni, mint kick returner.

Ha Ginn inaktív lesz, a cornerback Robert McClain és az elkapó Brenton Bersin lesz a punt returner.

A center Ryan Kalil, a linebacker Thomas Davis és a defensive tackle Star Lotulelei betegséggel küzdött a hét folyamán, de mindhárom játékos besorolása valószínű.

Ha visszatekintünk a heti felkészülésre, Rivera elégedett volt azzal, ahogy a csapata a szezonban elszenvedett első vereség után edzett.

"Az energia szint, ami már hiányzott az utolsó három-négy héten, úgy tűnt, hogy visszatért, tényleg." mondta Rivera.

A pálya jó állapotban van

Miután megrendezték az eső áztatta Belk Bowl-t szerdán, Scott Paul, a stadion működéséért felelős igazgató magabiztosan nyilatkozott a Bank of America Stadium-ban megrendezésre kerülő vasárnapi meccs előtt.

"Teljesen elégedett vagyok azzal, ahol tartunk." mondta Paul.

Az egyetlen része a pályának, ahol kicserélték a gyepszőnyeget ezen a héten, az a középpálya, ahol a Belk Bowl logo-t lecserélték az NFL logo-ra.

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: panthers.com