NFC North Power Rankings - Alapszakasz vége

Power Rankings W17_1Győzelmünkkel a csoportelsőség mellett a harmadik kiemelt helyet szereztük meg az NFC-ben.

A Vikings a csoport élén, míg a Bears a csoport végén végzett a 2015-ös idényben. Nincs idő pihenni, a héten már zajlanak a Wild Card meccsek.

Első szám: csoportban elfoglalt hely | Első zárójel: a ligában elfoglalt hely | Második zárójel: mérleg | Zárójelek utáni rész: előző héthez képest a változás

1. (6.) Minnesota Vikings (11-5) +2

A Packers elleni győzelemmel zártuk az évet, ami sorozatban a harmadik sikerünk volt így az idény végére. Szoros meccsen 6 év után harcoltuk ki az abszolút elsőséget, idén teljesen megérdemelt a Vikings diadala.

A harmadik kiemelést kaptuk meg a rájátszásban, így hazai pályán fogadjuk a Seattle Seahawks csapatát. Az alapszakaszban nagy verést kaptunk tőlük, de kétszer nem esünk ugyanabba a hibába, lásd a legutóbbi Packers meccs.

Következő ellenfél: Seattle Seahawks (10-6)

2. (10.) Green Bay Packers (10-6) -1

Hazai pályán a Vikings is legyőzte őket, így mindhárom csoportellenfelétől kaptak már ki otthon. Elbukták a csoportelsőséget is.

Nincs hazai pálya, helyette utazhatnak a fővárosba, a feljövő Washington Redskins csapatához.

Következő ellenfél: Washington Redskins (9-7)

3. (20.) Detroit Lions (7-9) +4

Az utolsó fordulóban megverték a csoportellenfél Bears együttesét, így végül 7 győzelemmel és 9 vereséggel búcsúztatták a 2015-ös idényt. nagy változások szükségesek a Lions-nál, van munka bőven.

Következő ellenfél: –

4. (27.) Chicago Bears (6-10) -1

Az idény végére semmi újat nem tudtak felmutatni, a 10 vereség meg mindent elárul. 11. helyen választanak majd az idei DRAFT-on, amivel talán elindulhat valami a szeles városban, vagy nem.

Következő ellenfél: –

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com