Allen nem játszik az NFC döntőn

Minden erőfeszítése és reménye ellenére a defensive end Jared Allen nem fog játszani az NFC döntőn.

A vezetőedző Ron Rivera hivatalosan is kizárta Allen játékának lehetőségét pénteken. Allen-nek eltörött a lába az NFC Divisional Playoff meccsen a Seattle ellen és bár sikerült részt vennie az edzésen csütörtökön, nem edzett pénteken. Rivera mondta, reméli, hogy Allen visszatér, ha a Panthers bejut a Super Bowl-ba a győzelemmel vasárnap az Arizona Cardinals ellen.

"Egy gondolkodási folyamat van emögött. Ha van egy lehetőség, az nagyszerű lenne, főleg neki." mondta Rivera. "Nagyon csalódott. Nagyon keményen érintette, de a jövőbe kell tekintenünk."

Rivera azt mondta, Kony Ealy kezd Allen helyén és az újonc Ryan Delaire aktív lesz. Charles Johnson, a másik kezdő defensive end valószínűleg játszik, miután nem edzett pénteken, de Rivera azt mondta, hogy ez csak egy pihenőnap volt Johnson számára.

"Nem vagyok boldog, ilyen egyszerű. Készen állok." mondta Allen. "Az edzők döntése, és ezzel együtt kell élni. Tisztelem a Mestert, így tiszteletben kell tartani a döntését. Remélhetőleg sikerrel vesszük ezt az akadályt és ott leszünk a Super Bowl-ban. Támogatom a fiúkat és a legjobb pompomlány leszek ezen a héten."

A futó Jonathan Stewart és Fozzy Whittaker valamint a defensive tackle Dwan Edwards teljes értékü edzésmunkát végzett pénteken és valószínűsíthetően játszanak. Whittaker (boka) készen áll arra, hogy visszatérjen, miután kihagyta a Divisional Playoff meccset.

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: espn.go.com