Davis megesküdött, hogy visszatér a Super Bowl-ra

Miután megünnepelte az NFC bajnoki címet a színpadon a konfetti eső közepette, a linebacker Thomas Davis tisztelgett a tömegnek és elindult az alagúton át az öltözőbe.

Aztán üvöltött egyet.

Ez volt a hangja egy 11 éves veteránnak, aki szabadjára engedte az érzelmeit egy érzelemdús éjszaka.

Davis szárnyalt az első félidőben. A második negyed felénél már hat tackle-je volt, melyek közül kettőt a line of scrimmage mögött szerzett.

De a tight end Darren Fells a levegőben érkezett és összeütközött Davis-el 07:12-vel a második negyed vége előtt. És ez volt az utolsó játék az éjszaka folyamán Davis számára.Amikor a Carolina csapatkapitánya kilépett az öltözőből, a jobb karja gipszben volt, és fel volt kötve.

"Nagyon nehéz volt, de tudtam, hogy a srácok, akik játszottak, elvégzik a munkát." mondta Davis, aki azt mondta az újságíróknak, hogy eltört a karja. "Nem hagytak cserben."

A linebacker Luke Kuechly vezette a domináns védelmet, annak ellenére, hogy a társa hiányzott.

"Számíthatunk rá és ő az egyik legjobb barátom a csapatban." mondta Kuechly. "Jó érzés, hogy kimentünk, és megnyertük a meccset Thomas-nak, mert ő nagyon sokat jelent nekem."

Davis kiérdemelte a hírnevét, mint az egyik legkeményebb játékos az NFL-ben. És az az ember, aki visszatért három egymást követő térdszalag szakadásból, az nem hagyja, hogy egy törött kar miatt ne léphessen pályára az első Super Bowl-ján.

"Kaptam két hetet, hogy meggyógyuljak és ki fogom használni minden percét." mondta Davis. "Ugyan már, ismersz engem, igaz? Nem fogom kihagyni a Super Bowl-t, jobb ha elhiszed."

"Ha azt mondja, kész lesz, tudom, készen áll majd." mondta a vezetőedző Ron Rivera.

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: horizonpost.com