Davis megfigyelőként volt jelen az edzésen; Allen teljes értékű munkát végzett

Nyolc játékos szerepel a Panthers injury report-ján, de a vezetőedző Ron Rivera azt mondta, az egyetlen igazi gondot a linebacker Thomas Davis állapota jelenti, aki eltörte a karját az NFC döntőn.

Davis megműtötték hétfőn és figyelte az edzést szerdán. Elhatározta, hogy játszani fog az 50. Super Bowl-on.

"Ha azt mondta, meg fogja csinálni, azt hiszem, úgy is lesz." mondta Rivera. "Ez csak megmutatja a megfelelő típusú mentális hozzáállást, amire szükség van. Ő a szív és a lélek abban, akik vagyunk. Majd meglátjuk, hogy alakul minden egyes nap. (Valószínűleg nem fog edzeni), amíg el nem jutunk Santa Clara-ba."

A defensive end Charles Johnson (térd), a center Ryan Kalil (térd), a running back Jonathan Stewart (boka), a fullback Mike Tolbert (térd) és a running back Fozzy Whittaker (boka) nem vett részt az edzésen szerdán.

"Óvatosak vagyunk." mondta Rivera.

A defensive tackle Kawann Short (térd) és a cornerback Robert McClain (boka) korlátozott munkát végeztek.
A defensive end Jared Allen, aki kihagyta az NFC döntőt lábtörés miatt, teljes értékű résztvevője volt az edzésnek. Allen úgy érezte, hogy már játszott volna múlt vasárnap is és egyértelműen azt várja, hogy játszani fog élete első Super Bowl-ján február 7-én.

"Ugyanúgy készülök, mint mindig. A lábam nagyszerűen érzi magát." mondta Allen. "Dolgozom tovább és készülök a meccsre. Nincs semmilyen korlátozás. Szerettem volna játszani (az NFC döntőben). Láttad, hogy mennyire jól érezték magukat ezek a srácok, akik a pályán voltak? Mint játékos, ott akarok lenni a pályán minden alkalommal, de tiszteletben tartom Rivera döntését. Csak a része akarok lenni ennek ezekkel a srácokkal. Ez egy speciális csoport. Mindenki hozzá akar járulni."

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: scoopnest.com