Az O-line testvérisége kikövezte az utat a Panthers számára

Ahogy a régi mondás tartja: "Minden elől kezdődik."

De ez nem csak egy eldobható közhely a Panthers támadófal tagjainak.

"Velünk kezdődik elöl, és nagyon büszkék vagyunk arra, ahogy a munkánkat végezzük, és a helyes utat járjuk." mondta a jobb oldali guard, Andrew Norwell.

"A csapat arra megy, amerre az O-line megy."Ez az O-line - összerakva a draftról, a szabad ügynök piacról és a gyakorló csapatokból - a Carolina-t és az erős, sokszínű offense-t új magasságokba emelte ebben a szezonban.

"Mindannyian különböző háttérrel és különböző perspektívákkal rendelkezünk, de összefogtunk, és nagyon jól működünk csoportként." mondta a jobb oldali tackle Mike Remmers.

"Ez szuper."Nézzük meg az öt linemen által megtett utat, mielőtt megérkeztek Carolina-ba.

A center Ryan Kalil, aki a Panthers második körös választása volt a Southern California-ról 2007-ben, az All-Pro a csoport vezetője.

A left tackle Michael Oher, az egykori Ravens első körös pick, a Titans csapatából távozva lett szabadügynök, mielőtt a Carolina leigazolta ebben a holtszezonban.

A bal oldali guard, Trai Turner még csak 22 éves, a 2014-es draftra az LSU-ból érkezett és a harmadik körben draftolták.

Norwell, aki négy évet játszott az Ohio State-ben, draftolatlan volt 2014-ben és újonc szabad ügynökként írt alá.
Remmers a Vikings gyakorló csapatából érkezett a 2014 szezon végén.

"Ez tesz minket azzá, akik vagyunk, és azt hiszem, ez ad nekünk élt." mondta Turner. "Öt különböző ember jött ide öt különböző helyről és közös volt a gondolkodásmód."

A kémia és a bizalom különbözteti meg a jó támadó sorokat a nagyszerűtől. Ez a csoport védte meg az irányító Cam Newtont rengeteg alkalommal.

"Mindenki erős, mindenki tud blokkolni - ezért vagyunk itt." mondta Turner. "De ez a kötelék, azt hiszem, ez vezetett a sikereink többségéhez. Valóban ismered azt a személyt, aki mellett játszol. Tudod, miért van itt, miért csinálja ezt, tudod, hogy mik az erősségei és a gyengéi, és ő is tudja az enyémet."

Norwell hasonlóan érez.

"Amikor jobb és bal oldalra nézek, ezek a srácok a legjobb barátaim." magyarázta. "Ők a testvéreim. Ez a siker kulcsa. Soha nem akarod ezeket a srácokat cserben hagyni és ez nagy szerepet játszik benne."

A Super Bowl-on a Panthers támadófala vitathatatlanul a szezon legnagyobb kihívásával találja magát majd szembe a Broncos defense által.

A Carolina lineman-ei tudják, a csapat sikere nagyrészt a széles vállukon múlik.

"Mi akarunk lenni a szikla az offense-ben. Ez biztosan egy nagy csata lesz és készen állunk rá." mondta Turner.

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: rantsports.com