Egy slot receiver a Buccaneers célkeresztjében?

Nem hivatalos források szerint, valamint kiváló játékosunk Lavonte David twitter bejegyzése szerint is, az idei szabadügynök piac, egyik Jason Licht által kiszemelt játékosa Travis Benjamin lesz.

Szó mi szó a két égimeszelő, Mike Evans és Vincent Jackson mellé valóban nem ártana egy Benjaminhoz hasonló kaliberű játékos.

Az elkapó méretei ( 5’10”, 172 lbs) kiválóak az egyébként évek óta kissé lyukas slot receiver-i pozíció terén.

Travis Benjamin tavaly 68 elkapásból 966 yardot termelt, az enyhe jelzővel is abszolút nem acélos Browns támadósorában. Mindezt tette 5 touchdown kíséretében. Travis a Miami Egyetemről került a ligába, vagyis van floridai kötődése. A 2012-es börze 4. körében talált magának csapatot.

Az elkapó mellett szól az is, hogy labda visszahordási készsége is igen jónak mondható. Karrierje során eddig már 3 db. punt return TD-t jegyzett.

Ami talán kicsit negatívum, az az, hogy a tavalyit megelőző években elkapások terén koránt sem olyan produktív, mint legutóbb. Persze foglalkoztatva is kevesebbet volt. Valamint az sem túl jó adat miszerint a tavalyi 68 elkapást 124 felé irányuló passzból hajtotta végre. Igaz itt azt is meg kell említeni, hogy sem Josh McCown, sem Johnny “Manci” nem a hihetetlen pontosságáról híres. Azt hiszem Benjamin sokkal produktívabb tudna lenni Jameis Winston-nal való kapcsolatában.

Várjuk tehát a fejleményeket! Lehet végre lesz minőségi slot receiver-ünk?

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com