Újabb letartóztatása miatt elküldték a Colts védőjét

Ismét letartóztatták Jonathan Newsome-ot ami az Indianapolis Colts-os pályafutásának végét jelentette. A 25 éves linebackert múlt hét szerda reggel tartóztatták le marihuána birtoklás miatt Indianában, Zionsville városában és a mai napon a csapat megköszönte neki az eddigi szolgálatait.

A védőt a pályafutása során már másodszor tartóztatták le. 2012-ben még a Ball State játékosa volt amikor szintén marihuána birtoklás miatt bukott le.

A Colts a 2014-es Draft ötödik körében választotta ki a védőt és nagyon jól sikerült a bemutatkozása. Újonc szezonjában 6.5 sacket és három kierőszakolt fumblet szerzett de a tavalyi szezonban visszaesett a teljesítménye.

A 2015-ös alapszakaszban már csak egyetlen és egy kierőszakolt fumblet szerzett 14 mérkőzésen. A jó bemutatkozó szezon után sem lett kezdő és valószínűleg példát akartak statuálni a "perember" menesztésével.

A problémáitól eltekintve a képességei alapján biztosan lehetőséget fog kapni valahol máshol de első lépésként fel kellene hagynia a füvezéssel.

(nfl.com, Fotó: horseshoeheroes.com)