Újabb Patriots trade, ezúttal tight endet szerzett a csapat

A New England Patriots két napja sokakat meglepett amikor eltradelte a csapat legjobb defensive endjét egy második körös Draft pickért és egy eddig alúlteljesítő támadófalemberért. Tegnap újabb tradere szánta el magát a csapat de ezúttal játékos érkezett Foxborough-ba.

Tegnap bejelentették, hogy a Patriots megszerezte a Chicago Bears tight endjét Martellus Bennett-et. Az üzlet részeként a Bears a támadó mellett még átadja a hatodik körös Draft pickjét is és megkapja a Patriots idei negyedik körös Draft pickjét.

A Patriots már évek óta keresi azt a tight endet akivel ismét kiemelkedővé válhatna a két tight endes offense. Aaron Hernandez bebörtönzése óta nincs megfelelő tight end párja Rob Gronkowski-nak. Tavaly a Buffalo Bills korábbi játékosával Scott Chandler-el próbálkoztak de nem igazán váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

Bennett a tavalyi szezonban csak 11 mérkőzésen tudott pályára lépni de két évvel ezelőtt 916 elkapott yardot szerzett. A tight end érkezésével újabb veszélyes red zone célpontot kapott Tom Brady. A védelmeknek nem lesz egyszerű megállítani a Bennett, Gronkowski, Julian Edelman, Danny Amendola és Dion Lewis nevével fémjelzett Patriots offenset.

A Bears pedig tulajdonképpen jól járt a tradeel mert Chicagoban már nem Bennett számított az elsőszámú tight endnek és így némiképpen javítottak a Draft pozíciójukon is. A csapat múlt héten hosszabbított Zach Miller aki a tavalyi szezonban már jobban teljesített a most elcserélt riválisánál.

(nfl.com, Fotó: twitter.com)