A Vikings szerződtette a Patriots elsőkörös bust elkapóját

A Minnesota Vikings szerződtette a New England Patriots korábbi elsőkörös elkapóját N'Keal Harry-t. Az elkapó nagy reményekkel érkezett de nagyon nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket és az ötödik profi szezonját már a harmadik csapatában fogja megkezdeni.

Harry-t a 2019-es Draft első körének 32. helyén választotta ki a Patriots. Pályafutására mindent lehet mondani csak azt nem, hogy zökkenőmentes. Boka és csípősérülés miatt csak 7 mérkőzésen tudott pályára lépni újoncként. Második szezonja volt az eddigi legjobbja de csak 33 elkapásból 309 elkapott yardot és 2 touchdownt szerzett.

Harmadik éve is csalódást jelent és tavaly a Chicago Bears játékosa lett. A teljesítményét jól jelzi, hogy csak egy hetedik körös Draft cetli ellenében váltott csapatot. A Bearsnél töltött szezonját mindössze 7 elkapással fejezte be.

Most se lesz egyszerű helyzetben mert csatlakozott egy olyan csapathoz ahol három elsőkörös elkapó szerepel a keretben. Justin Jefferson és K.J. Osborn lesz a kezdő míg mellettük ott van Jordan Addison aki az idei elsőkörös választottjuk volt. Rajtuk kívül még ott van Jalen Reagor is aki Harry-hez hasonlóan egy korábbi elsőkörös melléfogásnak számít.

Fotó: patriotswire.usatoday.com