Megműtötték a liga legjobban fizetett cornerbackjét

Darrelle Revis-nek kés alá kellett feküdnie. A New York Jets bejelentette, hogy meg kellett műteni a Pro Bowl-er cornerbackjének csuklóját. Az előzetes információk szerint Revis-nek 2-3 hónapot kell majd kihagynia. A tervek szerint Revis ki fogja hagyni a csapat összes offseason programját de az edzőtábor kezdetéig teljesen fel fog épülni.

Most került nyilvánosságra, hogy Revis a harmadik játékhéten, a Philadelphia Eagles elleni mérkőzésen sérült meg. A csapat rándulásnak vélte a sérülést és a szezon hátralevő részét sérülten játszotta végig. Mivel a fájdalom visszatért és nem múlt el teljesen így újra megvizsgálták az offseasonban és végül a műtéti beavatkozás mellett döntöttek.

Revis a tavalyi offseasonban tért vissza a Jets-hez. Egy Tampa Bay Buccanneers-nél és New England Patriots-nál eltöltött évet leszámítva pályafutása egész részében a Jets játékosa volt. A tavalyi szezonban két mérkőzést hagyott ki agyrázkódás miatt, 39 tacklet szerzett és 5 interceptionjével a csapat legjobb játékosa volt.

A cornerback jövőre kezdi meg a 10. szezonját és pályafutása során csak egyetlen komoly sérülése volt. Keresztszalag szakadás miatt szinte az egész 2012-es szezont ki kellett hagynia. Nagy valószínűség szerint a mostani sérülés nem fogja megállítani abban, hogy az idei szezon első alapszakasz mérkőzésén a pályán legyen.

(nfl.com, Fotó: youtube.com)