Kínos pillanat a Draft utolsó választása után

Az utolsó napon mindig külön figyelem kíséri a Draft legutolsó választottját ugyanis ez a játékos lesz Mr. Irrelevant azaz Mr. Jelentéktelen. Idén a Denver Broncos választhatott utolsónak de egy trade miatt a Tennessee Titans megszerezte a választás lehetőségét és a Southern Miss cornerbackjét Kalan Reed-et választották ki a Draft utolsó helyén.

A trade már az utolsó nap korábbi szakaszában megtörtént. A Titans megkapta a Broncos 157. pickjét és a Draft utolsó választását cserébe pedig átadta az idei és a jövő évi hatodik körös választását. Majdnem 100 pickel a Draft vége előtt tudni lehetett, hogy nem a Broncos fogja kiválasztani Mr. Jelentéktelent.

A pick bejelentésekor pedig szépen kivonultak a színpadra, megtörtént a bejelentés majd bemutatták a Broncos-os Mr. Irrelevant mezt. A mez mellett pedig széles mosollyal tartották a Titans sisakját. Ezzel akarták megmutatni, hogy melyik csapat is választott igazából.

Az első körben a bejelentést követően azonnal rávasalják a kiválasztott játékos nevét a mezre és percekkel később már a mezzel és Roger Goodell-el pózol a játékos. A Draft végi bakinak két magyarázata lehet. A feliratozó stábot felesleges lett volna ott tartani és plusz napokat kifizetni nekik vagy a pick tényleg annyira jelentéktelen, hogy a Titans nem akart erre elpocsékolni egy teljesen használható mezt.

(nfl.com, Fotó: youtube.com)