Cash elkezdte NFL karrierjét linebacker-ként

Jeremy Cash megtette az első lépést a Panthers linebacker-eként a rookie minicamp során pénteken. Az 57-es mezt viselte - ami egy igazi linebacker száma és egy olyan szám, amely elég jól beleillik az új környezetbe.

"Az 58 és az 59 nagyon jó szám." mondta Cash mosolyogva. "Szóval 57, jó úton haladok."

A kapitányok vezetőit, Thomas Davis-t és Luke Kuechly-t követve Cash biztosan előnyt élvez.

"Ez egy kiváló helyzet neki." mondta a linebacker edző Al Holcomb. "Úgy érzem, a miénk legjobb linebacker csoport az NFL-ben. Amit sikerült elérni, önmagáért beszél. Ez a csoport fantasztikus lesz egy olyan embernek, mint Jeremy."

A főiskolai safety profiként már linebacker-ként tanulja, hogyan legyen Panther, csakúgy, mint a többi résztvevő a Carolina rookie minicamp-jén.

Fel kell szednie a szükséges súly, de Holcomb hiszi abban, hogy Cash-nek megvan minden eszköze ahhoz, hogy hasznára váljon a Carolina-nak.

"A dolog, ami tetszik benne, az az, hogy úgy tűnik, hogy nagyon jó a játékintelligenciája. Érti a koncepciókat." mondta Holcomb. "Megmutatta az egyetemen, hogy ő egy kemény játékos, hogy nem fél odadugni az orrát. Van némi ereje is. Annak ellenére, hogy egy kicsit kisebb, használja a vállait. Dolgoznia kell a kezének elhelyezkedésén egy kicsit, de nagyon jó érzékkel használja a kezét."

Cash arra gondolt, hogy a fent említett tulajdonságoknak köszönhetően lehet esélye egy telefonhívásra a 2016-os NFL Draft-on. Ehelyett a Panthers mint draftolatlan szabad ügynök igazolta le.

De a draft csalódása nem befolyásolja Cash hozzáállását a játékhoz.

"Nem igazán fontos, hogy bizonyítsam az embereknek, tévedtek." mondta Cash. "Csak meg kell értenem, hogy játszhatok, és ami történt, okkal történt. Itt kötöttem ki, és nagyon hálás vagyok a lehetőségért."

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: twitter.com