A Rams elküldte a tavaly fejbelőtt elkapóját

A Los Angeles Rams tegnap megvált wide receiverétől Stedman Bailey-től. Az elkapót a 2013-as Draft harmadik körében választotta ki a Rams és eddigi pályafutása alatt is csak kiegészítőembernek számított a csapatában de a tavalyi sérülése miatt igen sok kérdés felvetődött a visszatérésével kapcsolatban.

A wide receiver tavaly 4 mérkőzéses eltiltást kapott tiltott szerek használata miatt és kényszerszabadsága alatt Miamiban tartózkodott. Az egyik este néhány családtagjával egy autóban utazott amikor tüzet nyitottak az rájuk. Az elkapót két lövés is eltalálta, ráadásul fejbelőtték. Bailey egy hónapot töltött az intenzíven.

Az eset tavaly novemberben történt és a Rams 7 hónap után "nem-futball sérülés" megjelölés mellett lemondott az elkapójáról. Az NFL Media-s Steve Wyche információ szerint a waiver időszak letelte után a játékos visszatérhet a csapatába.

A jelenleg 25 éves Bailey eddigi pályafutása alatt 59 elkapásból 843 elkapott yardot és 2 elkapott touchdownt, 3 futásból pedig 46 futott yardot szerzett. Bailey újonc szerződésének utolsó évében járt így 127 ezer dollár halott összeg maradt utána és 690 ezer dollár szabadult fel.

(nfl.com, Fotó: vavel.com)