Carson Wentz a Rams játékosa

Carson Wentztől az offseasonban vált meg a Washington Commanders csapata de nem marad az egész szezonban csapat nélkül az irányító. Ma bejelentették, hogy a Los Angeles Rams szerződteti a csapat nélküli irányítót. A szerződésről még nincs hír de biztosan a szezon végéig szerződtetik.

Matthew Stafford megsérült és emiatt Brett Rypien kezdett vasárnap este a Green Bay Packers ellen de finoman szólva sem alkotott maradandót. 28 passzából csak 13 volt sikeres, 130 yardot passzolt. Nem szerzett touchdownt de egyszer eladta a labdát.

A számokat elnézve Wentz nem a padra érkezett és hamarosan pályára is léphet majd a Rams irányítójaként. A helyzet kicsit emlékeztet a tavalyi Baker Mayfield szerződtetésre. Tavaly is Stafford sérülése miatt érkezett egy korábbi Top helyen draftolt irányító. Mayfield a szezon után el tudta adni magát kezdőirányítónak a Buccaneershez. Majd kiderül, hogy Wentz mire megy ezzel a lehetőséggel.

Az biztos, hogy Brett Rypien nem lesz a Rams kezdőirányítója a következő fordulóban mert Wentz szerződtetése után megváltak tőle. Rypien mellett megváltak az ugyancsak irányítóposzton játszó Dresser Winn-től és Myles Gaskin running backtől.

Fotó: twitter.com

img_1149.jpeg