Szerződést hosszabbított Mike Zimmer

Örömhírt kapott tegnap a Minnesota Vikings szurkolótábora, Mike Zimmer, aki megújulást hozott a csapat életébe meghosszabbította szerződését.

Már Mankato-ban az idei Training Camp helyszínén tartózkodik a vezetőedző és a csapat stábjának többsége, itt került bejelentésre a nagy hír. Rick Spielman a csapat General Managere jelentette be, hogy Zimmer szerződést hosszabbított a csapattal.

A szerződés részleteiről nem árult el semmi részletet és ez így is fog maradni.

Tavaly hosszú idő után ismét csoportgyőzelemmel fejezte be a Vikings ennek pedig Zimmer volt a kulcsa. Harmadik évét kezdi meg az edző, de már most látszik, hogy többet tud tenni a csapatért, mint elődei a közelmúltban.

Érdekesség, hogy a Vikings legeredményesebb vezetőedzője, Dennis Green után – aki a napokban hunyt el – Mike Zimmer szerezte a legtöbb győzelmet a Minnesota-val edzősködése első két évében, szám szerint 18-at.

Spielman úgy fogalmazott, hogy “Zimmer tudta meghozni a csapat életében azt az áttörést, mellyel nagy sikereket érhetünk el. A játékosok szinte kivirágoztak vezetése alatt és reméli még sok-sok évig folytatódik ez a tendencia. Mindig arra összpontosít, hogy a játékosok a maximálisat tudják kihozni magukból és jó látni azt, hogy külön-külön és együttesen is odafigyel mindenkire. Mike vezetése alatt a csapat nagyon pozitív irányba halad és ez az egész franchise javára válik.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com

Fotó: bleacherreport.com