Nyilatkozatok az Atlanta elleni meccs elé

A Buccaneers vasárnap este 7-kor találkozik az Atlanta Falcons-szal. A dolog apropója ugyebár, hogy mind Dirk Koetter-nek, mind Mike Smith-nek komoly atlantai múltja van. Mivel nem volt olyan régen, hogy Smith vezetőedzőként, Koetter pedig támadó koordinátorként tevékenykedett ott, több játékos is van az Atlanta jelenlegi keretéből, akikkel dolgoztak együtt. Így az irányító Matt Ryan is ezen játékosok közé tartozik és így emlékszik a két szakemberre:

"Nagyon sokat tanultam Dirktől a három év alatt. Nagyon jól tudta szervezni a támadásokat. Azt hiszem Jameis szerencsés, hogy vele dolgozhat. Smittyvel is nagyon szoros kapcsolatom volt. Most Tampában kapott lehetőséget és én ennek örülök. Ő egy pokoli edző a Tampának pedig most jó az edzői gárdája. Ezt első kézből tudom."

Julio Jones ezt mondja vezetőedzőről:

"Nagyon komolyan vesz mindent, de a szórakozásnak is hagy helyet. Felelősségteljes a srácokkal. Mindent megtesz a megfelelő felkészítésért. Nagyon jó abban, amit csinál. Nagyszerű ember, nagyszerű edző."

Sean Weatherspoon Mike Smith-ről:

"Mike nagyon részletes. S utána megbizonyosodik, hogy a játékos minden részletet ért. Egy edző ilyen kell, hogy legyen! Mi most is így csináljuk, de ez Mike-kal kezdődött."

Desmont Trufant arról, kivel állnak szemben:

"Dirk Koetter versengő típus és nagy elme. Hideg és szerény ember. Az alap taktikája, hogy megtalálja az ellenfél gyenge pontját és azt támadja."

Dirk Koetter viszont azt mondja, az érzelgősség kora lejárt.

"Én és Mike már két éve eljöttünk. Egyre kevesebb sráccal van kötődésünk onnan. Az érzelgősség ideje lejárt. Úgy nézünk rájuk, mint csoportellenfélre, akik ellen a szezont kezdjük. Ilyen az első forduló, így szervezi a liga. Ez a meccs duplán számít és én csak a saját csapatommal foglalkozom."

A nyilatkozatokból kiderül, az atlantai játékosok még a mai napig tisztelik a két szakembert.

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

Fotó: whatthebuc.net