Shaun Hill lesz a kezdő irányító a Titans ellen

Jelentések szerint megszületett a döntés, a veterán Shaun Hill lesz a kezdő a Tennessee elleni idénynyitó meccsünkön.

A hírek szerint a spekulációnak vége, már ami a Vikings első heti kezdő irányítójának kilétét illeti. Shaun Hill-re, a veterán csereirányítóra esett a választás az újonnan szerzett Sam Bradford-al szemben, mert ez jobb a csapatnak.

Zimmer vezetőedző még elég szűkszavú volt és nem is tett hivatalos bejelentést, de többen is jelentették, hogy Hill fog kezdőként pályára lépni és irányítani a csapatot az első játékhéten.

Sok helyen olvasom, hogy kicsit meglepő, hogy Bradford a padról fogja nézni a meccset, de ne feledkezzünk meg a tényről, hogy mindössze 6 napja van a csapatnál, míg Hill 2. éve. Oké Hill nem a legtökéletesebb irányító, de a playeket ismeri és a minimálisat tudja hozni.

Amúgy is, ha úgy alakul a meccs akkor még mindig jobb, ha Hill kezd és rá cserélik ki Bradford-ot, mint fordítva, mert az már komoly hiányosságokat vetne fel.

Meglátjuk, a hivatalos bejelentésig még semmi sem biztos, de szerintem Zimmer sem úgy gondolkodik, hogy a 6 napos Bradford-ot fogja felküldeni a pályára kezdőként. Talán még ő is látta a Josh Freeman féle szenvedést a Giants ellen és nem akar újabb példát mutatni rossz döntéshozatalból.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com

Fotó: philly.com