NFC North Erősorrend: 0. hét

Ma elrajtol a nagyüzem az NFL-ben, minden csapatnál voltak változások, nézzünk egy 0. heti erősorrendet.

Az NFC North az mindig is egy erős csoport volt mondjon bárki bármit. Jelentős változások voltak minden csapatnál és történtek szezont befolyásoló dolgok is, de mindenki a maximumon fog pörögni idén is. Nézzük.

1. (5.) GREEN BAY PACKERS (0-0) +5
Tavaly csak a második helyen végzett a csoportjában, de még így is a rájátszásba került a Green Bay együttese. Egybehangzóan állítják a szakértők, hogy idén már ők végeznek majd az élen, mert komoly kihívó csak egy van, de a Vikings Teddy kiesésével másfelé veszi az irányt. Nelson visszatér Rodgers célpontjai közé, ez semmiképp sem hátrány a Wisconsin-i csapatnál. Az, hogy a végső győzelemre is esélyesek lennének nem hinném, de majd meglátjuk.

következő mérkőzés: @ Jacksonville Jaguars (0-0)


2. (11.) MINNESOTA VIKINGS (0-0) -5
A Vikings nagyon jól teljesített a off- és előszezonban. Remekül draftolt, jó játékosokat szerzett meg szabadügynöki piacról, de egy augusztus végi sérülés minden felülírt. Teddy Bridgewater súlyos térdsérülése miatt egész szezonra távol marad a játéktól és az edzésektől. Vészmegoldásként, nem kis áldozatot hozva megszereztük Sam Bradford-ot irányító posztra, aki ugyan még az első héten nem lesz kezdő, de után valószínűleg, amint megtanulja a playbook-ot és rendesen felkészül, a második heti csoportrivális ellen vívandó mérkőzésre. Zimmer jó edző, még egy ilyen nehéz feladattal is meg fog birkózni és a legjobbat fogja kihozni a srácokból. Kemény munkával és kitartással a rájátszás elérhető cél, még ebben a helyzetben is.

következő mérkőzés: @ Tennessee Titans (0-0)


3. (19.) DETROIT LIONS (0-0) +1
Calvin Johnson kiválásával nyugodtan mondható, hogy a Lions legerősebb játékosa vált ki a csapatból, így nem lesz egyszerű a Matthew Stafford vezette csapatnak a dolga. Erősek a csoportellenfelek és a többiek is. Előzetes várakozások szerint a Michigan-i csapat a középmezőnyben végezhet majd, a rájátszás nem reális a mostani helyzetet nézve.

következő mérkőzés: @ Indianapolis Colts (0-0)


4. (28.) CHICAGO BEARS (0-0) -1
A Chicaco Bears várhatóan a csoport végén fog végezni és az összesítésben sem lesz a legelőkelőbb között. Talán egy középmezőnyt megcélozhatnak, de ahhoz nagyon össze kell szedniük magukat, mert közepesen erős csapatok is fejlődésben vannak. 

következő mérkőzés: @ Houston Texans (0-0)

Első szám: csoportban elfoglalt hely | Első zárójel: a ligában elfoglalt hely | Második zárójel: mérleg | Zárójelek utáni rész: előző héthez képest a változás (jelen esetben a tavalyi év végi eredményéhez képest)

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com