Falcons - Buccaneers 24:31

Dirk Koetter szavatartó ember. Ha ő megígéri, hogy ezentúl a Bucs igenis fog pontokat tenni a táblára, akkor ahhoz ahhoz makacsul ragaszkodik. Még akkor is, ha ezzel volt tanítványait kell, hogy elkeserítse!

I.negyed: Pedig már azt hittük baj lesz! Egy field goal váltás után Mohamed Sanu ugyanis ekkor még komolyan bizonygatja, hogy nem csak amolyan hóbortos, trükkös játékok kivitelezéséhez kapott egy köteg bankót, hanem Matt Ryan segítségére tud lenni a célterületen belül is. Persze ehhez jól jött Jameis homálya is, ami egy könnyed atlantai interception lett, nem messze a célterületünktől. 10-3 az ellenfélnek.

II.negyed: Hála Istennek nemcsak Sanu érezte úgy ezen az estén, hogy meg kell szolgálnia a fizetését! Jameis derekas mennyiségű levegőt pumpál az arcába és elkezd játszani! Először egy kimozgásból Brandon Myers-t találja. Ez külön piros pont, mert irányítónk mozgásból oldja meg, ami eddig nem volt igazán erőssége. Aztán a félidő zárásaként Charles Sims is egy TD-vel válaszol egy atlantai mezőnygólra. Nem is akármilyennel! Ritkán láthatunk olyat, hogy valaki masnit köt egy Dan Quinn féle védelemre. Charles Sims ezt megteszi! Érdemes visszanézni! 17:13 ide a félidőben.

III.negyed: Elindul a Jameis parádé, amihez hathatós segítséget nyújt cirkuszi akrobatákat megszégyenítő mozdulattal először Austin Seferian-Jenkins, majd Mike Evans. Jó! Aztán Julio Jones is lóvá teszi a védelmünket egyszer! De még mindig 31-21 ide.

IV.negyed: Már csak tartani kell az eredményt. A védelmünk ezt meg is oldja, hiszen egyetlen mezőnygólt enged csupán az ellenfélnek. 31-24-re nyerünk!

Jó ránézni ilyenkor a tabellára! Főleg, hogy mindhárom csoportellenfelünk kikapott. 2012-ben kezdtük utoljára győzelemmel a szezont! Most megtettük, Dirk Koetter pedig szemmel láthatóan tudja mit csinál! Erre tényleg csak annyit lehet mondani: cool!

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

Fotó: gossipnewshub.com