Injury Report: Stewart és Marlowe várhatóan játszani fog

Az NFL sérült listája már nem tartalmazza a "valószínű" megjelölést, a vezetőedző Ron Rivera pedig azt mondta a Panthers két játékosa, akik megkérdőjelezhetőként vannak feltüntetve, a vasárnapi meccsen várhatóan játszani fognak.

A running back Jonathan Stewart és a safety Dean Marlowe teljes értékű munkát végzett az edzésen pénteken, miután korlátozott résztvevők voltak az előző két napon. Amíg Stewart (boka) ezen a héten került a sérült listára, ez egy nagy lépés Marlowe-nak, aki nem végzett teljes értékű munkát, mióta combhajlító sérülést szenvedett majdnem hat héttel ezelőtt.

Rivera jelezte, hogy Marlowe várhatóan aktív lesz a 49ers ellen, így a Panthers-nek négy safety-je lesz, ami nehéz döntés elé állítja őket vasárnap, amikor hét egészséges játékost inaktívként kell megjelölni.

"Ez nehéz, mert valakiket fel kell írnunk és ezt ki kell találnunk." mondta Rivera. "Majd leülök az edzőkkel szombat este és átrágjuk magunkat rajta és úgy kell döntenünk, hogy jó legyen, amit csinálunk."

A running back Cameron Artis-Payne volt az egyik kulcsfontosságú játekos a múlt héten. Rivera azt mondta a hét elején, hogy újra ez lehet a helyzet, de a Stewart egészségében történő bizalma ebben szerepet játszhat.

"Meg kell nézni a dolgokat és biztosnak kell lenni abban, hogy Jonathan 100 százalékos." mondta Rivera. "Meglátjuk, hogy alakul ez az egész."

Rivera azt mondta, a pénteki edzésen jó volt a tempó, amit részben annak tudhatunk be, hogy a csapata felvette a napi rutint, miután visszatért a csütörtök esti idegenbeli meccsről, amivel elkezdődött a szezon.

Rivera reménykedett abban, hogy NFC bajnokként a Panthers megkapja a lehetőséget a hazai kezdésre, de izgatott a dolgok eddigi alakulásával.

"Csak csalódott vagyok, hogy nem így alakult." mondta. "Valóban úgy érzem, hogy ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy hálát tudjunk adni a szurkolóknak. Az öt szezonom alatt végig nagyszerűek voltak, tényleg."

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: panthers.com