Letartóztatták majd elküldték a tight endet

Péntek reggel ittas vezetés gyanújával és szabályszegés vádjával letartóztatták a Tampa Bay Buccaneers tight endjét Austin Seferian-Jenkins-t. Azért állították félre mert 75-80 mph közlekedett egy 55 mph zónában.

Az ellenőrzést követően láthatóan ittas volt de Seferian-Jenkins és nem volt hajlandó megfújni a szondát. Továbbá az autójában nem volt benne a fix szonda aminek használatára egy korábi eset miatt kötelezték.

A 2014-es Draft második körös választottját hajnali 4:09-kor tartóztatták le és 6:24 vitték be az Orient Road-i börtönbe. Órákkal a letartóztatása után a Buccaneers pedig bejelentette, hogy elküldte a játékosát.

A tight end balhés játékos hírében áll és az idei offseasonját nem könnyítette meg az edzőváltás sem. Az egyik offseason edzésen Dirk Koetter leküldte a edzőpályáról. A vezetőedző emellett nem találta Seferian-Jenkins helyét a csapat offensében.

A draftolatlan szabadügynök Cameron Brate az edzéseken mutatott teljesítményével kiszorította Őt a kezdőcsapatból. A múlt heti Arizona Cardinals elleni vesztes mérkőzésen már több snapet kapott a riválásánál de a letartóztatás miatt most új csapatot kereshet magának.

Seferian-Jenkins eddigi profi pályafutása során 18 mérkőzésen lépett pályára, 12 alkalommal volt kezdő. 45 elkapásból 603 elkapott yardot és 7 elkapott TD-t szerzett.

nfl.com, Fotó: bleacherreport.com