Egyre jobb formába lendül Jimmy Graham

A tavalyi gyengébb szezon után egyre jobb formába lendül a Seattle Seahawks tight endje. Jimmy Graham tavaly hagyta el a Saints csapatát és az első Seahawks-os szezonjában nem tudta hozni az előzetesen elvárt szintet.

A Seahawks átadta centerét Max Unger-t és az idei Draft elsőkörös választását azzal a céllal, hogy Graham az első mérkőzéstől kezdve a csapat meghatározó tagja legyen.

A tavalyi szezon nehezen indult be a számára, az első mérkőzéseken alig keresték labdával. Mikor pedig elkezdte volna megszokni csapatát megsérült és november utolsó napján sérültlistára került.

Sérülésből visszatérve az idei szezonja sem indult egyszerűen, az első két fordulóban csak 53 elkapott yardot szerzett de a folytatás már jobban sikerült.

Az utolsó két mérkőzésen elérte (majd átlépte) a 100 elkapott yardot. A harmadik fordulóban a 49ers ellen 6 elkapásból 100 yardot és 1 elkapott TD-t míg a hétvégi Jets elleni győztes mérkőzésen 6 elkapásból 113 yardot szerzett.

A jó teljesítménnyel természetesen a csapat vezetőedzője is elégedett.

"Nem is tudom mit mondjak Jimmy-ről. Egyszerűen egy szörnyeteg a pályán. Két héten, két 100 yard feletti mérkőzés. Mondhatjuk úgy is, hogy Russell hisz benne. Addig tartja magánál a labdát amíg Jimmy el nem jut a legjobb átadást felkínáló helyre. Jimmy elkapásai és a kivitelezés is egyszerűen csodálatosak voltak. Nagyon jó ezt látni." - nyialtkozta Pete Carroll.

nfl.com, Fotó: twitter.com