Carolina, ahol felforrt a kakaó

Legalábbis a szurkolók konyhájában biztosan. Dave Gettleman-nek ugyanis nem tudják megbocsájtani Josh Norman elengedését. A három vereséget ( mely már most több a tavaly begyűjtöttnél) egyértelműen a meggyengült secondary számlájára írják. A szurkolók persze nem arról híresek, hogy túlságosan türelmesek lennének.

Pedig ha visszatekintenek Gettleman elmúlt pár évi munkájára, bizony van van miért elismerő fohászokat zengeni az égiek felé. General manager-ük pár év alatt összeépített egy ligaelit védelmet. Egészen sajátos draftpolitikával ugyan, de sikeres draftokat zárt, hiszen például az elmúlt három évből mindössze 3 játékos nem tagja a jelenlegi 53-as keretüknek.

Igenis zseniális húzás volt Michael Oher leszerződtetése és ugyancsak zseniális volt a draftolatlanok közül kihalászni a guard Andrew Norwell-t. Mert véleményem szerint a tavalyi nagy menetelésnek csak részben volt mozgatórúgója Cam Newton. A fal ugyanennyit hozzátett.

Az idén viszont sérülések nehezítik a fal munkáját, Cam Newton-t pedig mintha jobban érdekelné az aktuális interjúra éppen milyen kalapban érkezik, mint az, hogyan játszik. Mert egyenlőre ebben az idényben nem jól. Hogy ez így marad-e ellenünk is? Ezt nem tudja megmondani senki. Egyáltalán még a mérkőzés lebonyolítása is veszélyben van a Matthew Hurrikán miatt, bár vasárnapra most enyhülést jósolnak a meteorológusok. Meglátjuk! Minden esetre a Carolina is hozzánk hasonlóan 1-3-as mutatóval áll és nem engedhet meg magának egy újabb botlást.

A mi felkészülésünkről egyenlőre talán csak annyit, hogy sérültjeink száma egyre gyarapszik. Most Charles Sims is csatlakozott ehhez a szépszámú társasághoz. Szóval gond az van mindkét oldalon.

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com