Szárazon a Bucs mérkőzéséről

Ha a mérkőzésen az időjárás nem is végig volt száraz, én most csak szárazon tudok írni a történésekről, ugyanis nem tudtam követni a találkozót. Szóval!

A mérkőzésen szerzett pontok negyedenként a Bucs szempontjából: 7:0, 0:3, 7:7, 7:8

Turnoverek: 1-1 interception. S ami a lényeg! Egyik csapat sem szerzett az ellentámadásból pontokat. Az ellenfél eladott labdája a lényegesebb, ugyanis a végén tulajdonképpen a győzelemért támadtak, amikor Antoine Winfield Jr. megszrezte a labdát.

A csapat touchdownjait Mike Evans, Rachaad White, Chris Godwin szerezte. Utóbbi egy 19 yardos futás után az utolsó negyedben. A csapat futás/yard átlaga ennek köszönhetően is 4,6 lett, ami már jónak számít.

Sérülések: a mérkőzésen eleve inaktív volt a Lavonte David, Jamel Dean, Devin White hármas, de ahogy nézem Tristan Wirfs miatt is aggódhatunk.

Mint ahogy az eredmény is mutatja, játszottunk egy szoros mérkőzést a tök utolsó Panthers-szel. A W megvan, lovaggá senkit sem fognak ütni. Hacsak nem Antoine Winfield Jr-t, akinek a szerzett labda mellet volt sackje, 3 levédekezett passzkísérlete és 8 szerelése. Mike Evans is újra nagyon hasznos volt. A TD mellett 162 yardot haladt vele a csapat. A Bucs mérlege 5:7, versenyben maradt a csoport megnyeréséért. Bár én még mindig azt mondom, hogy nincs értelme.

Forrás:

Bucs Blog

facebook.com/BucsBlog